almananne Selam kızlar, 2 buçuk aylık kızım 4 gün önce rotarix aşısı oldu. (şurup ile ağız yoluyla) O günden beri cok huzursuz, kucaktan inmiyor yatağına koyduğum an uyanıyor ve ağlıyor. Sizce tahminen ne zaman geçer? Her huzursuzluğundada calpol vermek istemiyorum.
Rcn81hn almananne merhaba asi ile ilgili Degildir belki? Benim de bebegim Prematüre rotarix oldu dr atesi cikmazsa calpol verme dedi cikmadi da ama max 48 saat surer asinin etkileri die biliyorum…
Ayazinannesiiiiii almananne aşı sonrası bizimki de huysuzdu. Aşı olduğu kolu acıyor olabilir. Doktor ateşi çıkabilir demişti fitil vermişti ateşi çıkmıştı gerçekten fitil verdik kucağımızda tuttuk 1-2 gün sonra geçti. Atak dönemi de olabilir belki aynı zamana denk gelmiştir
YgmrEla almananne benim bebeğimde, ilk dozda sıkıntı yaşamadık, dün ikinci dozu oldu, fakat bu kez huzursuz, ateşi yok. Ilk dozda kakayı da normal yaptı mesela, ama dünden beri ishal gibi yapıyor, yoğun değil ama, bilemedim
almananne Rcn81hn teşekkür ederim bilginiz için. benim bebeğimde 30+2’de doğdu. Biraz gaz problemide var ondanda kaynaklı olabiliyor.