melbas Kızlar yaklaşık 2 aydır bebeğimin kakasında bu 4. Olmak üzere kan görüyorum. Doktor test yaptı ve amip olduğunu söyledi antibiyotik verdi. 5 gündür antibiyotik kullanmamıza rağmen ( flagy) hala kakası bu şekilde??!?! Nedendir sizce nolur yardım edin çok korkuyorum:(( https://imgyukle.com/i/oybwds
Deletedmom277 melbas kaka da mukusta var. Alerji olabilir mi ? huzursuzluk kaşıntısı hapşırması öksürüğü vücutta döküntü var mı ?
Sibel12345 melbas mama veriyorsan inek sütü alerjisi olabilir emziriyorsanızda sizin yediğiniz yumurta süt yoğurt çocuğuna alerjik reaksiyon yapıyor olabilir bizim öyleydi mamayı keçi sütlü kullandık emzirdiğim sürede yumurta süt yoğurt tüketmedim geçti
Sibel12345 melbas mama veriyorsan inek sütü alerjisi olabilir emziriyorsanızda sizin yediğiniz yumurta süt yoğurt çocuğuna alerjik reaksiyon yapıyor olabilir bizim öyleydi mamayı keçi sütlü kullandık emzirdiğim sürede yumurta süt yoğurt tüketmedim geçti
Sibel12345 melbas melbas melbas mama veriyorsan inek sütü alerjisi olabilir emziriyorsanızda sizin yediğiniz yumurta süt yoğurt çocuğuna alerjik reaksiyon yapıyor olabilir bizim öyleydi mamayı keçi sütlü kullandık emzirdiğim sürede yumurta süt yoğurt tüketmedim geçti
melbas Deletedmom277 sadece arada ve sabahları hapşırması var o kadar:(( bi de 15 gündür süt ve süt ürünleri tüketmiyorum:( yine de olur mu ki kendi kendine