Eliiif1 Bebeğim üstüne bir şey örtülmesini hiç sevmiyor ve anında uyanıyor sicriyor. Bebegi böyle olan var mi
alisin_annesii cnm benimki oyleydi annem sut verirken uyukladiginda onu sev dokun falan dedi uyanmamamsi icin ozel bir sey yapma sesiz olmaya calisma dedi duzelcek dedi gercektende oyle oldu
Wanderlust Eliiif1 benimki de oyle yaz kis acik yatar. Hic kat kat giydirmiyorum da nasil seviyorsa oyle takiliyoruz 16 aylik hasta fln da olmaz babasi da ben de sicagi pek sevmeyiz ev serin olur genelde yapi meselesi hasta olmuyorsa dert etmeyin siz de usumuyordur
Metehann12 oğlum hep öyleydi kışın uyku tulumu aldım onda yatırdım benim de kafam rahattı açıkçası üstü açıldı mı vs derdim olmadı yazın zaten sıcak önce pijamalariyla yatirdim
Balkupum2505 Eliiif1 27 aylik oğlum asla üstünü ortmez yaz kış böyle. Örttüğüm an uyanıyo allah allahh al diyo 😂
Irmakprensesinannesi Eliiif1 zatn hava sıcak niye üstünü ortuyorusnuz ki benim kziim 12 ay 14 günlük hiç sevmez örtülmesi kışında örtmek (kisin uyku tulumu sadece) şuan zatn gece gündüz zibinla uyuyor
gizeminmasali Eliiif1 bizde de var bu tipten🤣🤣 neredeyse dogdugundan beri uzerine bisey ortunce kipir kipir kendini uyandiriyor bende mecbur uyku tulumu kullaniyorum tavsiye ederim
gizeminmasali Yazın müslin uyku tulumu incecik oluyor zaten.kışında yasadiginiz yere gore tog degerlerine bakip kislik uyku tulumu tercih edebilirsiniz
sarmaliklahana Eliiif1 11 aylık kzıım dogdugundan beri öyle 🤦🥴 yazın sorun değil zaten öetmğyptum da kışın da aynı sorunu yasıyoduk kalın giydiriyorum mecbur 🥴
cocomelon33 Eliiif1 benim bebeğim de öyle hele ayağına değince uyanıyor hemen karnını örtüyorum klimalı odada