bilge-derya Merhaba bebeğim 12 günlük 3400 kilosu bebek bezi olarak 1 numaraya devam etmeli miyim 2 numaraya ne zaman geciyim bilgisi olann
salakmisincemilee bilge-derya bebeğim 4kilo doğdu 1 hafta kullanabildim 1 numarayı elinizde varsa bitene kadar kullanabilirsiniz bence lastik izi vs olmuyorsa
Morningstar bilge-derya aslında bezler markadan markaya değişiyor mesela ben ilk baby turco almıştı 3500 kg bebeğime direk 2 no kullandım şimdi kg 6300 3 . No Prima kullanıyorum
VERA19 bilge-derya Bebeğim 4 kilo ve hala 1 numara bez kullanıyorum rahatsız etmiyor,markadan markaya değişiyor olabilir kalıplar
bilge-derya Oluyor gibi aslında 2 numara da büyük gelir mi diye düşündüm 1 numara çünkü 2.5 kilo ve 5 kilo arası 2 numara 3 ve 6 kilo arasi
Poyrazin_annesii Erkek bebekse eger 2 numara dha ıyı oluyor pipisğ fln rht edıyor bezde. Bn dıgdugundan beri 2 no aldm hep
RainOverMe Markaya baglı hangı markayı kullanıyorsunuz. 12 gunde kac gr aldı bebıs. Kızım 3735 gr dogdu ılk ay 1 kıloya yakın aldı, 4500 gr sonrası 2 bedene gecmıstım molfix bebek bezınde
Nurtalib bilge-derya 1 numarayi bitir 2ye gec arada pek fark yok zaten en azindan bebişin poposunu cok sıkmasın