20Elif26
Surekli cocuk acile gidiorum arastirmaya gittim gitmedigim hastane kalmadi artik ozele gectim devlette care bulamayinca surekli kan tahlili yapip cocugu delik desik ediolar reflu diyip yollyolar fzyolojik refluymus tedavi uygulamiolar damagina emme refleksine bakip yolluolar sadece agladiginda bogazina birakiorum mecbr kalio yutuo bunu soyluorummm boyle bi besleme sekli yok ama bu sekilde devam edelim yoksa yatis yapilcak diolar ozele gotruorummm kesinlikle aglatmicaksin aglamadan ycek dio buda mumkun deil dr aldi kucagna kendi yedrmeyi denedi hareketleri tukurmesini yutmadigini gordu huysuz bu dedi idrar tahlili istiolar yemedgi icin idrar yok onuda sondayla cekiolar yememe nedenine bi aciklik getrmiolar..anlamiorumki bu bunu aliskanlikmi yapti bi rahatszligi vardi anlamadik belki sonrada duzeldi bu hareketler onda kalicimi kaldi acaba c.tesi goturcez norolojk bi durum olabilirmi onuda sorucam elini ayagini ttretio snr krzi gecrio sutu gorunce resmn korkuorum kafasni bi saga bi sola cevrip duruo hzli bi sekilde hic durmadan o biberonu ben cekene kadar direnio eger ben inat etmeye devam edersem kiyamet kopario daha susturamioruz