Kalpsizim33 Kabul edilmiş kızlar.🤲🤲Ne zaman hesaba yatırıyorlar bilgisi olan var mı 4 kişilik aileye ne kadar yardım yapılır.Bu şekilde ödeme alanlar bilginize ihtiyacım var
Mavi1602 Kalpsizim33 bende başvurdum süreç devam ediyor diyor ne kadar verdiklerini bende merak ediyorum
lisansli_Mom49 Kalpsizim33 geçen ay 29 da almıştım ben 500 evet gelire göre 450-600 arası değişyor bu ay daha ödemeler yapılmadı ay sonu yapılır yine eğer eve giren gelir vs aynısa 12 ay boyunca verilecek
kuzeyyildizi_ Kalpsizim33 sosyal yardım yazın orda detaylara basınca ne kdr olduğu yazıyor her ayın 29 da yatıyor PTT gidip alabilirsiniz
DamlaaCrn Kime yatıyor bu basvuru sartlari neler yardımcı olabilir misiniz ben çalışıyorum esimde çalışıyor faydalanabilir miyim acaba 8 aylik bebeğim var
Kalpsizim33 DamlaaCrn başvuru şartlarını İnan hiç bilmiyorum alo 144 den daha sağlıklı bilgi alabilirsin canım.Eşim asgari ücretin az üstünde alıyor evim kira 2 tane 72 aylık çocuklarım var ve engelliyim
Rana-6 Kalpsizim33 ben de başvuru yapacaktım ama şu ısınma türü soruyor ya o aşamayı geçemedim ne işaretlediysem kabul etmiyor nasıl yaptınız orayı
MinnakAsel Kalpsizim33 ilk ödemeyi temmuz 29 da aldık büyük ihtimalle bu ayın 29 da yaticak hayırlısı olsun güle güle kullanin