Songena19 Nasıl yaptınız bir ay oldu biz tuvalet eğitimine başlayalı güzel gidiyoruz ama artık klozete geçiş yapmayı istiyorum ama kızım oturmak istemiyor nasıl ikna edebilirim acaba ya
Canparcam_ Songena19 Klozet adaptörü alıp denediniz mi ? Benim kızım lazimligi sevemedi 2 tane klozet adaptörü aldik bir tanesi yanlardan tutmalı onu çok sevdi o şekilde yapiyor.
Tuba Songena19 Ben direk klozete adaptör aldım onunla eğitime başlamıştım hiç lazımlık kullanmadım. Adaptör aldınız mı rahat oturabilmesi için?
Mavi2020 Songena19 bizde lazımlık ile başldık ama her defasında tuvaletni kendisi boşalltı bende artık buraya yapmalısın boşalmamıza gerek kalmaz diyorum günde 2-3 kez çiş için oraya oturtturdum yapıyor. Bir iki kez sürpriz falan yapmıştım işe yaradı
Songena19 Tuba adaptör aldım ama bizim klozet biraz yüksek altına basamak filan da aldım ama istemedi oturmak değişik ilgisini çekecek bir adaptör bakicam belki ilgisini çeker oturmak ister
Songena19 Mavi2020 evet kaka filan yapınca kendi boşaltıyor sifonu filan kendi çekiyor ama oturmak istemiyor nedense bende hediye filan alayım bari birde öyle deneyim