Semanurcennet bsratetik ben eşim polis indirimli taktırdım muayene ücretiyle 300 falandı belki biraz daha fazla olabilir
Merybaser bsratetik dün arayıp sordum orayı taktırmak 1500 dediler normalde hep oraya giderim safa ya gidicem bu sefer
Busralnann Merybaser merhaba hangi doktordu ismi nedir birde spirali sizmi aldınız yoksa spiral ve muayne dahilmi o fiyatı verdiniz 🌸
Merybaser bsratetik ben medipol mega üniversite hastanesi sanmıştım ☺️ Orayı yarın arayayım bakalım birde adetinizin kaçıncı günü taktırdınız acaba
Merybaser Busralnann ben taktırmadım ama arkadaşlar taktırmış bende arayacağım bilgi alınca size de söylerim
Merybaser Busralnann Bağcılar hospitalist hastanesi muayene ve spiral toplam 400 TL dedi orasıda iyi fikir olsun diye yazıyorum 💐
Semaan Kubrayrl doğru canım bende 25 gün önce doğum yaptm bahçelievler medipol 1 ay geçiyor yeni açıldı nisa hastanesiydi öncden
Merybaser Kubrayrl bende ona şaşırdım ama galiba medipol Nisa hastanesinden bahsediyorlar ismi değişmiş sanırım
bsratetik Merybaser evet bende nisada kontroldeydim gebeykem doğumu medipolde yeni binada yaptım çok memnun kaldım valla
Merybaser bsratetik evet bugün taktırdım dediğiniz yerde Bahçelievler medipol hastanesi 491 TL toplam taktırmadı ama muayene ücreti ödemedim özel SGK olduğu için muayenesiz 491 TL tuttu ☺️
bsratetik Merybaser hayırlı olsun 😂 valla ben hala çözemedim bu spiralin mantığını korunmak için taktım ilişkiye giremiyorum sayesinde kanamam bitince ilişkiye girince yine kanamam geliyor