Melek_20 3 aylık bebeğim var normalde biberon çok seviyordu, yaklaşık 2 haftadır biberon almıyor 3 hafta sonra da işe başlayacağım bakıcı sütü nasıl verecek bilmiyorum aranızda bu sorunu yaşayıp aşan var mı ?
Carriebradshaw Melek_20 benimde 3 ay 21 günlük ikiz bebeklerim var. Yaklaşık bir aydır aynı sorunu yaşıyorum. Biberonu da mamayı da çok seven iştahlı bebeklerim gitti yerine saatler geçse bile biberon almayan ağlayan mama yemeyen bebekler geldi. Denemediğim biberon mama kalmadı ama çözüm bulamadım. Çok yıpratıcı bir durum.
minnak1anne Melek_20 benim bebeğim 8 aylık ve son 1 haftadır biberonu mamayı reddediyor sadece emmek istiyor sanırım atak haftasındayız ama sanki. İ daha hiç mama içmicekmiş gibi geliyor mama dışında başka şeylerle karnını doyurmaya çalışıyorum ama tam anlamıyla doymuyormuş gibi geliyor off
Dileksadan Melek_20 benim kızımda 4 aylık 3 ayında bizdede başladı bu durum ve sadece mama yiyen bir bebek saatler geçse yemiyodu 60 cc mamayı zor içiriyorum çırpınıyodum resmen ama 4 aya girdigimiz gibi düzeldi şükürler olsun
Melek_20 ikibebedublekahve evet canım sol memeyi emiyor, sağ memedekini de sağıp biberon ile veriyordum
Alparslan616161 Melek_20 damaklı biberon ucu dene benmkide normal içerdi sonrada Red yaptı eczaneden damaklı uç aldım onu tuttu bide çocuk mağazalarında anne memesi gibi biberon ucu var nuukkun oda iş görüyor ten rengi hani yumuşacık meme reddi de yapmıyor bunları dene