Deletedmom55 Kızlar kızım 1 aylık ama sadece ön taraftan saçları çok döküldü hatta ön taraf kel diyebiliriz ya çok üzülüyorum 🤭 ne zaman çıkmaya başlar yeni saçlar basına böyle bişey gelen oldu mu
Sarisin Deletedmom55 başlığa güldüm ya 😄 4-5 aylık olana kadar dökülen saçların hepsi çıkmıştı oğlumda merak etmeyin çıkar geri 💕
Baynimir Deletedmom55 3 aylıkken tamamen kel kalmıştı sonra hızlıca yerine yenileri çıktı hemde daha gür çıktılar. İlk saçları siyahtı şimdi sapsarı bi oğlum var ☺️
Busra38 Deletedmom55 benm kizmmdada oyleydi bende dokuldugunden rahatsz oluyodum yatak heb kil oluyodu hemde belli yerler keldi kel amcalar gibi oyuzden kazitirdim tamamen bebisimin kafasini hepside birden buyudu
Sarisin Deletedmom55 bandana falan takıyosanız o da etkili olmuş olabilir bi süre takmayın çıkar ya düzelir 😊
Babymomdad Bizimde doğduğunda saçları uzundu sonra baya uzayınca saçını subay traşı gibi yaptık niyetimiz öyle değildi ama durumlar öyle gelişti 😃sonra baktık düzensiz sıfıra vurduk ama üstler cıkıyo yanlar bazısı var bazısı yok 3aylık. Düzelirmikii
Babymomdad Bizimde doğduğunda saçları uzundu sonra baya uzayınca saçını subay traşı gibi yaptık niyetimiz öyle değildi ama durumlar öyle gelişti 😃sonra baktık düzensiz sıfıra vurduk ama üstler cıkıyo yanlar bazısı var bazısı yok 3aylık. Düzelirmikii