Gizemlim Arenmomm bebegim o donemde 60 cc mama iciyordu 1.5 2 saatte bir. Anne sutunu istedigi kadar icsin demisti doktorum anne sutunde sinır koyamam demisti
Selin1234 Arenmomm o bebekten bebeğe değişir ama en fazla 90cc içer o bebek eğer doymuyorsa normal 60 cc anca içer önce 60 cc verin baktınız doymuyor 90 cc yapın
livanurvealpinannesi61 Selin1234 Google dan bakın tablo Orda var. Benim kızım 10 gün kuvezde kaldı 90 cc anne sütü yada mama içiyordu. 1 aylıkken 120 150 ml arası içiyordu. Bebekten bebeğe değişir tabiki ama 1 aylık bebek mide kapasitesi 80-150 ml arasıdır. Yanlış yazmışım en az 80 en fazla 150 ml içebilir 1 aylık bebek.
Arenmomm 2YildizAnnesi ilaçlı MR çekileceğim için bir gün bebeğimi emzirmeyeceğim onun için süt sağmam gerekiyor sütüm de fazla gelmiyor ona göre sağayım diye sormuştum 😊 livanurvealpinannesi61 Selin1234
2YildizAnnesi Arenmomm böyle seylere takilmamak lazim. Her bebek farkli. Kimisi 60 cc icer kimisi 150 cc icer, kimisi 2 saatte bir kimisi 3 saatte bir icer. Önemli olan kilo alimi ve saglikli olmasi. Her beden ve ona göre de Her ihtiyac farklidir
Morningstar Arenmomm emziriyorsanız bunun takibini yapmanıza gerek yok çisli bezleri sayın doyup doymadigini bilmek istiyorsanız benim bebeğim üç buçuk aylık şu an bile kaç cc emiyor haberim yok sütümü nasıl ölçüm ama mama verenleer bu ay da 90 cc ile 120 cc arasinda verirler ama bu bebeğin ihtiyacına göre verilir