ikierkekannesiii Hanımlar günaydın görümcem 17 yaşında ve sol meme köşesinde içi çok az sert dışı yumuşak birşey var kendi araştırmalarıma göre yağ kistti v.s olarak çıkıyor kaynanamda kanserdir şöyledir diyor hiç hayırlı birşey düşünmez kanserin belirtilerinede bakıyorum hiç alakası bile yok kist olarak çıkıyor buda her kadında var deniliyor sizinde başınıza geldimi
sherlock ikierkekannesiii direkt genel cerrahiye gitmesi lazım internetten bir şey öğrenemezsiniz hele googledan kanser belirtilerine bakmak aman allahım😂
MinionlarinSevgilisi ikierkekannesiii çok zor birşey değil canim önce bir genel cerrahiye gidin o gerekli görürse ki ele gelen kitle varsa mutlaka bakarlar ultrasonla incelerler. Yaşı küçük olduğu için mamografi yapmazlar. İnternetten bakıp da yok kanser yok yağ bezesi diye teşhis konulmaz. Hem yaşı da daha küçük çocuğun yanında kanser falan demeyin psikolojik tarafı var bi de bunun..
Hshsjshs ikierkekannesiii internetten arastirilcek bisey degil ki bu hemen doktora gitmesi lazim Allahimm ne anneler var ya doktora götürcegi yerde kanserdir deyip kizi üzmekte Allah akil versin
Minnommmm ikierkekannesiii bekarken bendede vardi her iki memede fibroadinoma kucuk kist seklinde doktor korkulacak bi sey degil soledi kucukdu eger cok buyurse ala biliriz demisdi ayni kaldi hatta emzirme doneminde eridi gitdi.
ikierkekannesiii sherlock yok ben kanser demedim kanser belirtileri nasıl olur kitle nasıl olur diye baktım kanser yanından bile geçmiyor gerçekten, kaynanam abartmayı seviyor bu dert nedir kanserdir kesin kötü birşey var ben elimlede dokundum kist yani doktor değilim ama anlaşılmayacak birşey yok
ikierkekannesiii MinionlarinSevgilisi ben yengesi olarak asla demem tamm tersine daha yardımcı olmaya çalışıyorum ki şey olmasın pskolojikmen sıra bulsak iş o ki yok
ikierkekannesiii Hshsjshs hep öyle kaynanam bir yeri ağrır mesela 4 gündür kafası ağrıyor kafasında birşey var şöyle böyle denilir mi ya
Nefes42 ikierkekannesiii fibroadenomdur büyük ihtimal bendede var canım zararsız bezelerdir eğer çok ranatsız ediyorsa alırız kolay demişti doktor
Ssssraa Hiç riske atmaya gelmez kaynananız haklı da olabilir ki umarım değildir. İlla her kanser hastası her belirtiyi yaşamak durumunda değil, çok yakınımız hiç belirti olmadan 3. Evre kanser olduğunu yeni öğrendi.
queennn ikierkekannesiii 18 yaşındayken bende de sol göğüste vardı hastaneye gittim benim kitle çıktı ameliyat olmuştum ve iyi huylu çıkmıştı şükür 🙂 bir genel cerahha baş vurması lazım kitlede olabilir kistte internette birşey öğrenemezsiniz
minikbaykus ikierkekannesiii napti gorumceniz gitti mi doktora. Bende de var yuvarlak bir şişlik sert yumurta gibi oynuyor. Buraya da yazdım. İki üç gundur uykularım kaçıyor inan