Balogluum Bebeğim 22 aylık yavaşça emzirmeyi sonlandırmak istiyorum ama sütüm azalır yavaşça pda sıkılır hayal ettim öyşe olmadı emzirmeyince göğüsüm çpk doluyo oda akşam yemeği yerine emmeyi tercih ediyor varmı öneriniz
BelisMelis411 Balogluum masallah ne guzel 😔 10 aylık sutum az denılecek kadar mama vermeye basladım cok uzuluyorum hıc böyle hayal etmemıştım bende 😔
Eysar Balogluum devam edin sütünüz bitene kadar varsa mutlaka devam edin su hastalık salgın zamanların da en iyi koruyucu katkısız anne sütü
Tazeanne0650 BelisMelis411 yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum 10 aylık olmuş ek gıda yetmez mi sütünüz olmasa bile mama veriyorum demişsiniz ya
Balogluum BelisMelis411 sağolun , psikoloji çok önemli o dönemde az galiba ya sütüm dedikçe azaldı sonra sütüm var demeye başladım ne yiyince sütüm çok oluyor ona dikkat ettim sütüm var sütüm çok dedikçe taştı yok demeyin🌸
BelisMelis411 Tazeanne0650 estafurullah neden yanlıs anlayım valla bu aralar ek gıda hıcbırsey yemıyor sabah zorla yedırıyorum aksama kadar yemesede aglamıyor oylece duruyor ac olsada. En azından benı emerdi diye üzülüyorum
SunnyG Geçen benzer bir soru vardı. İki şey hatırlıyorum. Biri nane yaprağı koymak bir de sütü kesen bi ilaç kullanmak
BelisMelis411 Balogluum ne guzel o zaman ben bastan kaybetmısım lohusalıgımda berbattı cocuk dogduktan sonrada etraf yuzunden cok aıkıntı cektım sanırım ondan
Balogluum BelisMelis411 geç değil tertemiz bi başlangıç yapın bugünden itibaren oğlum 2 yaşına girecek neredeyse dünyanın en güzel zamanlarını milletin dediklerine takılarak çocuk uyumadı neden uyumuyo diye boşuna kendimi üzmüşüm diyorum
BelisMelis411 Balogluum bende tam olarak öyleyım suanda. Delirttiler beni kalbım sıkısmaya felan basladıydı artık