Nazoo_00 İyi geceler anneler, bebeğimin biraz ateşi var 37.5tu, 37ye düştü, sonra uyumak istedi, uyuttum, 8 aylık. Şimdi yine elleri, ayakları sıcak. Ölçmeye çalışsam uyanır, ağlar. Ateşi fazla yükselirse böyle uyuyabilir mi, yoksa uyanıp ağlar mi
Alpyy Nazoo_00 uyurken başına soğuk uygulama yapın koltuk altlarına da yapsanız iyi olur ama huzursuz olup ağlamasını istemiyorsanız en azından alnına yapın. Calpol verdiniz mi?
OgretmenimKukla Nazoo_00 Uyanmayabilir. Uyku yapar çünkü. Ne olur ne olmaz ölçün de içiniz rahat etsin. Geçmiş olsun 🌸
Enfalll Nazoo_00 Ateşini mutlaka ölçün . Ateşi varsa calpol verebilirsiniz . Eğer alerjisi yoksa sabah sarımsaklı yoğurt verin , emziriyorsanız sizde çiğ sarımsak yutun iyileşecektir .yalnız hastalık dönemi boyunca yapın. Tabi önce hekiminiz ile görüşün viral enfeksiyon ise sarınsak iyi geliyor . Geçmiş olsun
Enfalll Nazoo_00 bu arada calpol verirken bebek kaç kilo ise yarısı ölçüsünde vereceksiniz .enjektör ile ölçüp vermeniz daha doğru olacaktır
Zlyhky11 Cnm benm olanda diş çıkartıyor iki gündür düşmedi ateşi çıkıyor hafif iniyor tekrar çıkıyor şaştım kaldım ne yapicam
kivancsmom Enfalll tamda bunu düşünmüştüm doğal yoldan iyileşebilmesi için benimde bebeğim 13 aylık ilk kez ateşi çıktı çok panik oldum. Sarımsağı çiğ verebilirmiyim sizce?
mmerwe Nazoo_00 ateşi Koltukaltından ölçün mutlaka uyanmaz merak etmeyin. El ayak ve kafası normalde de daha sıcaktır zaten. 37 ise hiçbir şey yapmanıza gerek yok.
Enfalll kivancsmom baktınız hasta oluyor sarımsaklı yoğurt yA da cacık verin düzenli olarak eğer ateş yüksek ise günlük iki defa verin daha kolay atalatacaktır
Enfalll Enfalll kivancsmom İnstagram da hastalanmayan çocuk diye bir sayfa var takip etmenizi öneririm