EsEle Merhaba doktor biogaia verdi gece gaz sorunumuz var uyumuyor demiştim, kullanab memnun kalan var mı her gün düzenli verilecekmiş başladım kullanmaya bugün
Hilalaysu EsEle Ben kullanıyorum Nurse kullandım sab simplex kullandım bitkisel gaz ilacı kullandım şimdi bio kullanıyorum kolik bebeğimi biraz olsun rahatlatıyor
Kalpatisi_ EsEle ben kızımda kullandım gaz sorunundan dolayı kakasını yapamıyodu kullandıktan 2 hafta sonra etkisini göstermeye başlıyo. Kızımda işe yaradı o kadar gaz sorunumuz yoktu ama birden gazı oldu kullandım geçti bitti 🙂
Nurahsen Ben kullandım çokta memnun kalmıştım günde dört damla veriyordum. Ama ben aldığım zaman 120 liraydı ve 1 hafta olmadan bitmişti. :/
Linaamom EsEle merhaba biogaia gaz damlası değil bağırsak düzenleyici probiyotiktir. Gaz damlası yanında onu da kullanın düzenli kullanımda fayda ediyor tabiki her gün aynı saatte vermeye çalışın mama içiyorsa aç karnına verin. Gaz damlası olarak Nurse harveys veya Sap Simpleks öneririm. 3.ayda azalıyor gaz sancıları uykusuzluk azalıyor baya inşallah faydasını görürsünz🙏
079aslankuzusu O bagırsak düzenleyici bebeğinin gazı varsa birde yanında gaz damlası kullanman gerekşr ben pnunla beraber sap simplex kullanıyorum düzenli kullanımda ole fayda saglıo biraz ama tamamen sikayetleri ortfan kaldrımyo tabki
Daenerys EsEle biz çok faydasını gördük. Her gece 5 damla biogaia. Günde 4 kez 13 damla da sab simplex verdik. Mamamızı da bebelac nutriconfor yaptık çok rahatladık.