Fundatercuman Kızlar bebeğim 16 günlük. Yüzünde bu tarz sivilceler çıktı içi sarı gibi sanki akne gibi. Vücudunda başka hiçbir yerde yok. Bunlar sıcaktan mı olmuştur acaba isilik falan mıdır 🥺 Yoksa başka bir şey midir sizce bilgisi olan böyle birşey yaşayan var mıdır 🥺 https://imgyukle.com/i/nQioMH
Fatoss2107 Fundatercuman normal demişti doktorum sendeki hormonların bebeğine geçmesi gibi düşün demişti 1 aylık olunca geçti
Emir123ali Fundatercuman yeni doğan genelde her bebekte olur tabi sıcaklarda dahada tetikler 1 aya hiç birşey kalmaz hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah 🤲
Fundatercuman SeninAnnenBirMelektiYavrm Ben de onu soracaktim mustela kullanmayı düşünüyorum fayda eder mi acaba diye hemen yarın alıp başlayayım kullanmaya 💚
bidemir Fundatercuman benim oğlumun yA yüzü böyleydi hatta doktora bile götürdüm o zamanlar çok üzülmüştüm ama boşuna üzülmüşüm anne sütü alan bebeklerde olabilirmiş . Bir kaç ay böyle devem etti sonra geçti. Sadece mustela Cicestala kullandım
AngelMotherr Fundatercuman sakın korkma sabah akşam duş aldırın ince tutun bebeğin üstünü ortme canım benim
Fundatercuman AngelMotherr Öyle yapmaya çalışıyorum bende havalar sıcak zaten bebişe de çok iyi geliyor 😍💚