sevgiicaliss_ Arkadaşlar doktorumuz bize devletin verdiği d vitamini ve demir ilacını önermedi başka bişeye bakın dedi öneriniz var mı
Ahmedhll sevgiicaliss_ d3 de ocean 400 lu .ama demirde muhakkak newvit demir damla alın. En temiz içerikli hiç de kabul yapmadı tayi kötü ama katkı yok
Gamzokr sevgiicaliss_ sevgiicaliss_ Çok araştırmanın sonucunda, Demir damlası bestiron D vitamini ocean içerikleri çok temiz.
livanurvealpinannesi61 sevgiicaliss_ demir damlası olarak bestiron alabilir siniz. D3 de wellcare deca tabs yada ocean alabilir siniz. Ocean Microfer tavsiye etmem hiç.
TuBeSe starwomen merhabalar nekadarlik bebeğiniz benim 46 günlük ve sanki onu verdiğimde kusuyor denk mi geliyor anlamadım ama 😒
starwomen TuBeSe kızım şu anda 4 aylık ama 15 günlükken başlamıştım hiç kusma, istememe olmadı günlük 1 fıs veriyorum
Kplnnn Demir damlası fermix d vit ise pedia d kullanıyorum ben hamileyken de bu d vitaminini kullanmıstım. Fermixe 5. Ayda tadımlarla başladık dvitaminini de hiç değiştirmedim doğduğundan beri. 3 damla ondan 5 damla demir veriyorum her gün 7.5 aylık
livanurvealpinannesi61 Ahmedhll newwit de şeker var yalnız instagram da mühendis oğlu sayfası var içindeki şeyleri paylaşmış içeriği temiz değil sanırım..
Alparslaninannesii Gamzokr b12 kullanıyo musunuz benim oğlumda 14 aylık ben d3 ve b12 ocean aldım onları kullanırım da daha iyisi sizce ne içerik olarak
livanurvealpinannesi61 Nurrr1 ben mühendis oğlu sayfasını takip ediyorum içinde şeker var yazmış kullananlar da içinde şeker olduğunu söylüyor. En temiz içerikli bestiron fermix myron treelife lee nutrigen..
livanurvealpinannesi61 Nurrr1 bestiron ve newwit kullanlar tavsiye etmiyor. Yorumlarına baktım kullanıp memnun olan yok malesef. Ben ocean kullandım değeri düşük çıktı şuan nutrigen kullanıyorum içeriği de temiz.
Oli sevgiicaliss_ doktor da yani baska biseye bakin ne yaaa. Dr olan sensin ya senin isim vermen gerekir vatandas nereden bilecek hangisini alacagini 🤷♀️ Biz d vitaminini kulkandik saglik ocaginin verdigini 1 yasindan sonra baska marka kullandik ama adini unuttum. Demirde gercekten onlarin verdiği kusturuyor. Biz dr tavsiyesiyle ferrum aldik kullandik. Kusma hic olmadi. 1 yas kontrollerinde de demiri d vitamini güzel çıktı
livanurvealpinannesi61 Ahmedhll eczane de baktım açık açık yazıyor içeriğinde şeker ve deyonize su var diye ayrıca instagram dan mühendis oğlu sayfasına girin bakın Bi hangi üründe ne varmış açık açık yazıyor Orda içeriği en temiz bestiron ocean fermix myron treelife nutrigen demir damlası araştırın görürsünüz ben kızıma bestiron kullandım içinde ne varmış söyleyin bizde bilelim oğluma fermix aldım onda ne varmış bilmeden konuşmak yerine araştırın biraz bence.
Ahmedhll livanurvealpinannesi61 şimdi ben sizin saygısız terbiyesiz çıkışınizi hak edecek ne yaptım çok araştırdım bestiron damlayı demiyorum ama ocean ,sidefer damla ve devletin verdiği masum değil ayrıca hastalanmayancocuk sayfasını takip ediyorum sağlık çalışanı emzirme danismani.orda newvit in temiz içerikli olduğunu o yüzden De tadının kötü olduğunu söylüyor elimde de var