Mavigri 4aylık oğlum var Demir ilacına başladık aç mı vermeliyim tok mu verdıkten hemen sonra emzirebilir miyim ?
Bestemm Mavigri tok veriyoruz biz d vitamini de Demir ilacı da tok veriliyor. Gaz ilacı da bizim kullandığımız mamadan önce veriyoruz.
eylul19 Mavigri her ılacın farklı kullanım seklı doktorunzua ya da eczaxıya sorun bnce .tesır ermesı acısından
Nurtalib Mavigri aslinda kan ilacini verdikten sonra hemen emzirmeyin demir emilimini azaltır bir saat falan ara verebilirsiniz yada yarim saat falan
Mavigri Nurtalib evet eczane de sütle çakışmamalı ama 2saat demişte bebek iki saat durmuyor ki Treelife adı da
Bestemm Aysegul93 eczacı bize tok dedi hatta özellikle sordum. Tekrar soracam hatta yarın sabah doktora gidiyoruz notlarıma ekleyeyim ona da soracam.
Littlebird Mavigri kullandığım demir için doktor aç karnına ver demişti. Verdikten sonra yarım saat süt ve süt ürünleri tüketmezse daha kolay emilir demişti. Bazen dayanamıyor emiyor ama genelde uymaya çalışıyorum
Kplnnn Demir ilacını meyve püresiyle birlikte veriyorum c vit ile emilimi daha kolay oldugu için. Doktorumuz bu şekilde söyledi
Haffuse Markaya gore degisiyor kullanimi, biz sidefer kullaniyoruz yemek aralarinda da verilebiliyor…
Hbk1122 Mavigri günün herhangi bir öğünün de bende sabah karnı tokken veriyorum.. heryeri boyuyo dikkatli şekilde ağzına verin.. ( kilosuna göre 1 damla 7 kilo ise 7 damla gibi )