Tugceden34 Oğlum 13 aylık. Doktorumuzun önerisiyle 13. Ayda tek doz olarak yapılan nimenrix vuruldu bugün kızlar aranızda yaptran var mı ateş vs yapıyor mu ve ne zaman duş aldirabilirim oğlumu? Deneyimelrinize ihtiyacım var
Sunshinemom Tugceden34 biz bugün 1 yaş kontrolünde 2. Dozumuzu olduk. İlkinde ateş yapmadı banyolukta bir sorun yoktu
eylul19 Tugceden34 dus aldırabılırsınız sıkıntı olmaz.ewet ates yapabılır yaparsa calpol verebılırsınız
Oktay0122 Tugceden34 5 aylık 10 günlük baxero yapti doktorumuz doktor normal de 2. Aydan itibaren öneriyor bizimki ates ve huzursuzluk yapti dünden beri doğru düzgün uyuyamadık asıdan önce 3 ml calpol vermesine rağmen ve biz 4 saatte bir ates düşürücü verdik gene de çok zorlandık
Tugceden34 inciko her Dr un önerisi farklı oluyor canım bizim doktorumuz aylardır aynı kişi 13. Ayda tek doz öneriyorum dedi ve bizde onu dinleyip bugün yaptırdık
yasacmalamalo inciko yok cnm biz ilk dozumuzu 3.ayda olduk hem de 3 aşı rota ve menenjit 3-5 de yani iki doz olduk bugun 3.dozumuzu olduk menenjit tek toz 13 aylığız
Eda-Ece Tugceden34 canım konuyla pek alakalı değil ama doktorunuz bexeroyu hangi aylarda önermişti. Ben de büyük kızıma 13.ayinda tek doz nimenrix yaptırmıştım.
eylul19 Tugceden34 bızde ates olmadı .ıkı doz seklınde vurdu aynı anda ztn 13.cu ayda.bız vurdugumuz gbı doktorumuz hemen calpol verdı .6 saatte bır de verırısjn dedı 3 kere verdık yanı ondan sebep ates yapmadı
Tugceden34 Oktay0122 çok şükür oğlumun ateşi olmadı bu gece sık sık uyandı huzursuzluk yaptı ateş yoktu