Asym33 Kizlar bu damlayı kullanıp memnun kalan var mı sütüm çok azaldı ne yapsam da fayda etmiyor bu damlayı duymuştum en son cagre bunu denicem artık
Linaamom Asym33 bu bana çok fayda etmedi ama Humana steel tea çayı ilk günden fayda etti sütü artırıyor
ece_arel Asym33 çok çok iyi bir damla birde e bebekte promaltlar var onlar aşırı süt yaptı lohusayken ama kiloda yapıyor şekerli olduğu için şimdi süt arttırıcı çay içiyorum sadece hipp marka tavsiye ederim 3 üde harika ürünler sütlerim şarıl şarıl maşallah
Asym33 Linaamom Çok sağol canım birde ona bakayım işyerinde sagiyorum bir kez ondada 30 CC çıkıyor biranda tamamen kesilecek diye korkuyorum
Linaamom Asym33 kaç aylık bebeğiniz bnde 1 ay sonra işe başlamayı düşünüyorum bebeğim 4 aylık olucak strese girdim annem bakıcak ama gene de üzülüyorum beni unutur mu dye
Asym33 Linaamom 3,5 aylık pazartesi başladım canım ben de çok korkuyorum beni rededecek diye sütünde azaldı zaten
Nilunas Asym33 ben çok faydasını gördüm 3 4 şişe bitirdim az geliyordu sütüm onun sayesinde çoğalıyordu tabi oluk oluk yapmıyor 😁
Deletedmom_875 Solgar brewest yeast kullanıyorum sabah 3 akşam 3 tane. Süt kalitesi ve kendime vitamin amaçlı ocean mummy ve ferrum kullanıyorum. Humana çayını içiyorum, günde en az 3 3,5 litre su içiyorum. Tahin helvası komposto bunlar da süt yapıyor.
Ada-kusumm1 Asym33 yaklaşık 10 gündür kullandığım bir damla bana inanılmaz etki etti 2 aylık bebeğim var son zamanlarda sütüm azalmıştı ama damladan sonra sütüm arttı. Ama ek olarak dut kurusu, hurma ve 3buçuk 4 lt su içiyorum beslenmeme dikkat ediyorum