incismom Kızlar tiktokta bi sayfa gördüm şimdi. Kadın 4 aylık bebeğine danino, puding falan yediriyor. Sarma suyu içiriyor. Böyle şeyler inisiyatif demi bi yere şikayet edilemez mi?
hilalhanim incismom Nasıl instiyatif ya çocuk ya alerjik tepki gösterse ya bir şey olsa insanlar gerizekalı ya
Minisomini incismom şimdi Baktım beyinsizin teki ve o videolar en çok izlenenleri belliki popüler olmak hoşuna gitti bilerel yapıyor. Gerizekalı
incismom hilalhanim evet ama herhangi bir devlet kurumuna şikayet edemeyiz demi? Annesi değil mi istediğini verir derler. Çok üzüldüm bebeğe ya
Bestemm incismom herkes anne olamıyor işte. Allah akıl fikir versin. Yendiği herşeyden tattıranlarda var eskiden hep öyleymiş ne yeseler bebeğe de azıcık verirlermiş şimdiki gibi özel püre haşlama buharda falan uğraşmazlarmış.
ece_arel incismom şimdi izledim sinir krizi geçirtir insana aynı benim kaynanam gibi oda çocuğa vermediğini bırakmadı 1 yaşında görümcem var elleri ojeli
Fatmaaliyar Bazı anneler erken veriyo hemen alışsın dıiiye görümce 3 aylık başlıyormuş be vermem dedim şimdi cocukların önünden alamıyo toroman oldular
Limonlucheeskek incismom yazdim canim pis kadin allahim hep diyorum layık olmayana verme cidden yazik ve agladim cok uzuldum:((
Gamze0707 incismom yorumlari okudum sok oldum tiktok yok bende olsada bakmam kalbim kaldirmaz yazik yazikben 10 aylik bebegime yedirmiyorum bana sutlac yesin diyorlar aslaaaa aslaaaa bu cok ustune titremek degil olmaso gereken bu baska yedirecek seymi kalmadi abi el kadar bebegi malzeme etmeyin yaaa gercekten
dogukusss incismom herkes anne olamıyor malesef. Sarma benim midemi ağrıtıyor el kadar bebeğe ne yapar Allah bilir 🥹 Keşke anne baba olmanın da ehliyeti olsa. Çok üzüldüm
incismom dogukusss ben cips yiyorum sütten bebeğe geçiyor heralde hemen sivilce gibi şeyler çıkıyor suratında. Hazır gıda yedirilen çocuklar ne halde kim bilir. Kıvranıyordur çocuk gazdan
41umay incismom bende görmüştüm deli oldum yaa Nazo ben bile içmiyorum sırf boya danone falan veriyor bi muhallebi yapmaktan aciz ama oje sürmekten eksik kalmamış Allah akıl fikir versin