azra22 Bebegim 2 ay 20 günlük, gezmeye ciktigimizda uykusu varsa bebek arabasinda uyumuyor cok agliyor, mecbur kosarak eve donuyorum, boyle olan var mi? karni tokken bile
azra22 azra22 yok gaz yok gercekten, sadece Al beni uyut diyor sakin bi ortamda, ya kucagimda uyutcam sakin bi odaya girip ya sallicam, acaba alisti mi hemen, 4 ay onceside alismiyor diyolar da bende sallayarak uyuttum mecbur
Anneyimbennnn azra22 benim bebeğim 6 aylık hala aynı durumdayız dışarıya çıktığımız ilk 1 saatte bir şey yok ama uykusu geldi mi asla uyumaz bizde mecbur eve döneriz eve geldiğimiz de beşiğine koyduğumuz an direk uyur o yüzden bizde dışarı çıkamıyoruz çıksakta uykusu gelmeden işimizi halledip geliyoruz 🤦♀️
Gezginkisisi Anneyimbennnn merhaba. Şu an ne durumdasınız? 7 aylık bebeğim. Bebek arabasında , oto koltuğunda uykusu geldiğinde hırçınlaşıyor ağlıyor asla mayışmıyor uyumuyor. Koştur koştur eve dönüyoruz..
Anneyimbennnn Gezginkisisi 1 yaşına girdi yine aynı sevmeyen sevmiyormuş bizde açıkçası zorlayıp üstelemedik