Arasinannesii Arkadaslar merhaba özür dileyerek söylüyorum ishal sorunum var artı buna bağlı mide bunaltısı 2.gunum bu durumu yasayan oldu mu bi çözüm istiyorum 4 aylik bebeğim var hastaneye gitsem bisey yapıyorlar mi genelde ilaç iğne yasak o yüzden soruyorum
Balyanakannesiii Arasinannesii Sana biraz kocakarı tarifi vereyim 😂😂 ama 100%etkili ●Nâr kabuğunu ez blendırdan geçir 1 su bardağı kaynar suya 1 dolu yemek kaşığı demle. ○Şu normal demledıgımız siyah cayı kuru bi şekilde 1 tatlı kaşığı yut suyla vs. ●Siyah kola oda çok etkili ishale. İstersen gazını kaçırıp iç ○Kahve telvesi yemek Hangisini canın isterse dene inşallah sana da faydası olur geçmiş olsun canım ☘
Papatyam1703 Arasinannesii kahve limon yada direk çay ye üstüne su iç yapamam dersen yoğurta karıştır
tugraninannesi0105 Arasinannesii kesinlikle denemelisin. Bi kaç tane kuru fasulyeyi kuru bi şekilde döv un gibi olsun ye çok işe yarıyormş denemedm ama kardeşim falan söyler hep
Rabiaucler Arasinannesii canım siyah kola içebilirsin, 1 kaşık kahvenin üstüne limon sıkıp onu ye hemen etki ediyor
Arasinannesii Papatyam1703 az önce esim soyledi çayı bakalim midem hangisini kaldiracak 😂😂hastaneye gitsem bisey yaparlar mi
Papatyam1703 Arasinannesii bilemiyorum ben kendime böyle yapmıştım patates haşlayın seftali muz yiyin
Yasemnakca Arasinannesii serum takıyorlar iğne yapıyorlar. İlaç da yazıyor doktor 2 güne ayaklamıyorsun. Eltimde aynı sıkıntıyka gitti 15 gün önce ondan biliyorum