BulutMom Kalpatisi_ Benim oğlum daha 5 aylık ama arkadaşımın oğlu 5.5 aylıkkken ek gıdaya geçti doktorda mamayı 2 no al demiş ama bilmedim şimdi geçsen olur aslında sonuçta 6 olmuşsunuz
Kalpatisi_ BulutMom 1 no da 0-6 yazıyo 2 no da 6-12 yazıyo. Bizde ek gıda sürecindeyiz ama mamayada devam ediyoruz haliyle. Hangisini alsam şaşırdım
BulutMom Kalpatisi_ Doktora ulaşma şansın yokmu aklında soru işareti kalmamasına adına sor istersen ama bence 2 no alırsan daha iyi olur
Kalpatisi_ BulutMom şuan ulaşmam imkansız çünkü özel nosunu değil de iş nosunu verdi onuda yanında taşımıyo maalesef. ☹️
Alparslannnesi33 Kalpatisi_ Yok gayet güzel kullandık. Hatta bir ara Aptamil aldım begenmedi tekrar SMA ya döndük.
ikiminikannesi Kalpatisi_ 2 noya geçmeniz lazım zaten üzerinde yazıyo neyi anlamadınız onu anlamadım 6aylik bebeğe 1numara kullanmaya devam edersen mamanın içerisindeki vitaminler yetersiz gelir 6.aydan 12aya kadarda 2numara kullanacaksiniz
Kalpatisi_ ikiminikannesi bişeyi anlamamışım ki soruyorum. Anladığım bişeyi sorma gibi bi huyum yoktur terslemenize gerek yok yani. 1 no da da 6 ay geçiyo 2 no da da 6 geçiyo. 2 no yu alın demeniz yeterli teşekkürler
ikiminikannesi Kalpatisi_ bir noda 0.6 yazar 2 noda 6.12yazar hani biraz zorlasan kendini anlaşılır aslında 🤭
Kalpatisi_ ikiminikannesi sizde benim neden anlamadığımı anlamamışsınız demekki tek zorlamayan ben değilmişim ☺️
Bambamorhan Kalpatisi_ doktorumuz bize altıncı ay bitince iki noya geçeceksin dedi bizde o şekil devam ettik altı ayı dolduracak demişti