Flower123 ikizannesi4242 iki çocuğumda da emzirirken kullandım çok memnun kaldım bırakalı 4-5 ay oldu dahha
Denizzz88 ikizannesi4242 bende kullandım oğlumun süt ürünü alerjisi vardı diyetteydim ve bu yüzden sütüm biraz azaldı gibi geliyordu ama promaltlardan içince baya doluyordu göğüslerim ben faydasını gördüm
Flower123 ikizannesi4242 büyük oğlumda bı sabah bı akşam içmiştim şimdi günde 1 kez kullandım gece yatarken çok işe yaradı herkese de tavsiye ettim bide kurabiyeleri falan var onlar da güzel süt yapitor deneyebilirsin
ikizannesi4242 Flower123 yeni doğum yaptım canım daha bugün ilk defa alıp içtim bakalım etkisini ne zaman görücem
Flower123 ikizannesi4242 ikiz bebeklerin var galiba sende iki kez kullan bence inşallah bol bol sütün olur birde boza diycem muhetsem bişey gerçekten mutlaka denemeni öneririm deneyince farkı görürsün ❤️
ikizannesi4242 Flower123 evet canım ikizlerim var . İçeceği daha ilk defa içtim bakalım inşallah etkisini gösterir
Minikprensesinannesi892 ikizannesi4242 ben de kullandim faydasini gördüm sonra meme reddi yasadik biraktim maalesef 😢 elimde 5 tane var istersen uygun fiyatli verebilirim. İki tane de joker baby de satilanlardan var multimalt