Fun Kızımda 4 gündür bazen isal şeklinde şuan katılaşmış durumda fakat anlamsız bi şekilde beyaz sarımsı açık renk kaka yapıyo yarın bi doktora götürcem fakat merak ettim bilen var mı bu durumu?
Divayorgun Fun bundan beş gün önce tarık emir kusma ishal yaşadı. Sonra açık sarı tarif ettiğin gibi kaka yapmaya. Hala düzelmedi ama iştahı neşesi yerinde probiyotik veriyorum bağırsakları düzelsin diye. Anlam veremedim kakası neden öyle
Fun Caglarass rotaya ait hiç bi belirtimiz yok günde sadece bir kez yapıyo devamlı olmuyo. Aşımız var ama bilemedim teşekkür ederim
Meryem_Cansever Bı rahatsızlığı olabilir canm safrayla veya cigerle alakalı enfeksiyonlarda oluyormuş diye biliyorum tabi korkutmak istemem en iyisini doktor bilir çok geçmiş olsun 🙏🌼
tnslmrve Divayorgun merhaba benim kizimda gecen hafta kusma problemi oldu. Sonra ishal gibi kaka yapti. Uc gundur kaka yapmiyordu. Suanki kakasi cok acik renk . Sizde bir problem oldumu.
Erva2alya Divayorgun ins görürsünüz bizde aynıyız bir hafta önce bağırsak enfeksiyonu geçirdik ishali fln düzeldi kaka rengi açık renk hala düzelmedi sizinki geçtimi acaba ne durumdasınız
Divayorgun tnslmrve evet sonradan hastalandı sanırım ya rota ya da adeno virüstü. Yaşadığımız yerde hastahane pek iyi değil. Kakasına bakmadılar. Probiyotikle düzeldi
Erva2alya SumeyyeC tnslmrve merhaba bizde aynı durumdayız geçtimi acaba sizinki geçen hafta ishal bağırsak enfeksiyonu yaşadık şuan ishal fln geçti ama kaka rengi çok açık renk anlam veremedim sizinki geçtimi acaba
Divayorgun SumeyyeC sadece iştahsızlık ve ishal yaşadı. Bi haftada düzeldi başka bi sıkıntı yaşamadık
MotherMusab Divayorgun merhaba benim bebeğm 1 yaşında ve 5 gündür ishali var siz doktora götürdünüz mü