hilalhanim Aysegulbbk ben dün bebeğimin kilosunu sorduğumda 6aylıkken 8kilo olmasını istiyoruz demişti sizinkide bu durumda gayet iti olmuş oluyor
livanurvealpinannesi61 Aysegulbbk 5 aylık bebek için çok fazla 12 aylık bebek ortalama 9 kilo olmalı bebeğiniz neredeyse 1 yaş kilosuna gelmiş dikkat edin fazla almasın
livanurvealpinannesi61 hilalhanim benim kızım 6 aylıkken 8 kilo civarıydı doktor fazla demişti oğlum da 8200 gr dı onada çok fazla demişti çocuk doktoru
hilalhanim livanurvealpinannesi61 Bu doğum kilosu genetiği ile farklı olabilir. Bizim dr bu şekilde dedi. 3aylık 7kilo benim bebeğim o zaman biz obezite olmalıydık
livanurvealpinannesi61 hilalhanim olabilir canım bana çocuk doktorları 6 aylık bebek 8 kilo olmaz 6500 7000 gr arası olur demişti persentil tablosuna göre 6 aylık bebek için 8 kilo çok fazla diye uzmanlar söylemişti. Size de 8 kilo olmalı demiş
hilalhanim livanurvealpinannesi61 her dr bilgisi farklı bence ama mantıklı olanda doğum kilosu genetiği 4kilo doğdu hemen hemen ikiye katlaması gerek 7kilo normal kalıyo gibi