MerveKorkmaz Kizlar isimi kolaylastirmak icin bebegimi emzige alıştırdım ama esimin annesi vs akrabalari emzigi görünce kızıyor bu ne bebege emzigi alıştırma diyolar bende aksine tutmasini istiyorum ve alıştırdım iyice emzik kötü bise mi sizce zararlari varmi.??
gzmclskan MerveKorkmaz kimene ya Allah aşkına milletin lafına göremi hareket edilecek emzik tutması ayrı bi avantaj bence
Pelininannesii MerveKorkmaz ben veriyorum doğduğunda başladım sadece uykuya dalarken ve uyku esnasında verdim başka zaman asla vermedim o da istemedi zaten. Bebek bizim yahu kim ne karışır boşver ne derlerse desinler
Asilahmet MerveKorkmaz kimsenin lafına aldırış etme çocuk senin çocuğun herkesin çocuk yetiştirmesi farklıdır ben oğluma vermedim mesela oda istemedi zaten birazda takıntılarımdan dolayı diş yapısını bozmasın konuşmasını geriletmesin diye vermemiştim şimdi 3 aylık kızım var istiyor ben alıştırmamak için günde 2-3 defa ağzına veriyorum ama uzun süreli değil sen vermek istiyosan tabiki verebilirsin buna kimsenin karışmaya hakkı yok bebeğinde alışmış zaten ver bence
zamangeriyeaksin uzman çocuk doktorunun bu videosunu izletin ben her konuda bu doktordan yararlanıyorum
Sedasmsk MerveKorkmaz emzik işimi kolaylastirdi kaynanam annemde ıyiki alistirmissin diyo 4. Ayda tuttu 😂 aglama krizlerin de hemen emzikle susuyo bir tek emzigi uykusu gelince aliyo diğer türlü ağzına almaz bu benim için daha iyi oldu gece uykusu bile uzadı sırf memede uyumak için emmek istediği zamanlar oldu suan 11 aylık iyiki alistirmisim 😊
Elvin12 MerveKorkmaz keşke benim ki de alsa ama yok hep meme bittim valla ben ilk çocuğumda verdim çok kolaylık oldu bana bunda tutmayınca anam ağladı valla
Deletedmom_68 hepbahar123 ani bebek ölüm sendromu. her annenin bilip önlemlerini alması gereken bir konu
Betuulozturk MerveKorkmaz ay kımseyı dınlemeyın emzık asla kötü degil oysaki bebegin destekli uyumasına ihtiyacı var o yüzden en güzel destektir emzik ne zaman zararlı 1.5-2 yaşından sonra en geç zararlı ama şuan çok güzel bir destek bebekler icin