Mizmizmyrtle 27 Temmuz’da başvuru yapmıştım bugün onaylanmış acaba ödeme onaylandıktan ne zaman sonra oluyor bilgisi olan var mı
CansuReis Mizmizmyrtle hemen yatıyor benim ilkinde öyle olmuştu banka hesabıma değil pttye yatmıştı ordan çektim.
GULCE02 Mizmizmyrtle temmuzun 29 da başvuru yaprım hala süreç devam ediyor acaba ne zman onaylanır yada iptal olmak durumu olsaydı şimdiye kadar iptal olurmuydu
Mizmizmyrtle CansuReis aynı gün içinde mi yatıyor acaba, birde ben banka hesabımı girdim yine PTT ye mi yatıyor
marscicegi Mizmizmyrtle 2.odemeler ile yapılır ödemeniz geçen ay 29 temmuzda birinci ödemeler yapıldı bence 2.odemede yapılır
Mizmizmyrtle GULCE02 valla bilmiyorum ki canım bende 27 sinde yapmıştım daha bugün onaylanmış heralde belli bir değerlendirme süreci mi var bilmiyorum bir kaç gün daha bekle bakalım
Aysimazmra Mizmizmyrtle e devletten PTT üzerinde yatırılan para diye bişe var yada müşteri hizmetini ariyabilirsiniz
Caglarass Mizmizmyrtle İkinci ödemelerle birlikte yatar heralde ay sonu. Kesin bilgi bulmak imkansız 😂
MinnakAsel Mizmizmyrtle 29 da yaticak ikinci ayın ödemesi PTT den yardım karti çıkarın karta yatıyor ve ay sonu çok yoğun oluyor kart kalmaz bilginiz olsun