Flower123 1minik oooh maşallah 3 şişe çok iyi doktor 2 dedi ama 3 iciyosa içir dedi benimki içmiyor bir kaç kez 2.5 şişe içti inşallah fayda sağlar bebeğine bir şişe 200 kalori baya çok
1minik Flower123 kuzum ben gece beslemesini daha kesmedim kesemiyorum zayıflar diye zaten …sen napıyorsun bilmiyorum…bu ara hastalık ve diş çıkarma dönemi o yüzden ek gıda sıfır neredeyse 1 haftadır…napcam bilmiyorum…
1minik Flower123 gece de besledigim için mecburen içiyor anliycagin 😒 karpuzu severdi karpuzu kavunu ağzına vurmuyor
Flower123 1minik gece bedlenmesi nasıl yapiyosun oğlum biberon tutmuyor hiç geceleri de kalkınca emziriyorum baska bişey vermiyorum
1minik Flower123 gece de uyuduktan 3-4 saat sonra 100-120 CC mama yapıp veriyorum… ayağımda sallayarak iciriyorum
1minik Flower123 canım ben en baştan sagarak verdim tutmadi ememedi küçüktü sarılık da uzun sürünce doysun diye hep sagdim hala da sagıyorum çok azalsa da sütüm…o yüzden biberona alışık benimkisi
Flower123 1minik Olsun ne şekilde olursa olsun beslemissin annesi keşke benimkile de birazcık bilseydi biberondsan lcmeyi Gece içmesi de çok güzel hem yarar ben çok denedim ayakta uyuturmen sallarken hiç icmiyor
Elif93 1minik ya gezinirken bu postu gördüm bende aynı dertten muzdaribimi kullandınızmı infatrniyi ya da başka birşey