Hsyn9Karan Tecrübeli anneler bebeğim 9 aylık ben yediriyorum ama kendisinin yemesini istiyorum kaç kez denedim yemiyor oyun oynuyor yerlere atıyor acaba nasıl alıştırabilirim
simiyyy Öyle öyle alışacak ek gıdanın ilk aşamalarından biridir yemeğini oyuna çevirmek. Eline çatalı verin sizde karşısında yiyin göre göre kendiside denemek isteyecek
Hsyn9Karan simiyyy alışır değil mi bana bu daha alışmaz bu böyle gider falan deniliyor birde ilk bebeğim fazla tecrübem de yok teşekkür ederim
Rojdaa Hsyn9Karan Milletin dediğine bakarsak valla psikolojimiz bozulur. Kimsenin ne dediğine kulak asmayın hele ki böyle negatif olumsuz konuşmalar yapanları hiç takmayin. Ya daha 9 aylık ne bekliyorlar anlamıyorum elbette öğrenecek Allah izin verirse lütfen canınızı sıkmayın.
Hsyn9Karan Rojdaa valla hele bu hiç bişi ayına göre küçük her gelen birşey diyor daha kim ne derse bende tersini söyleyip tersliyorm bende sizin gibi anlayamıyorum anneler ne bu baskıcı tavırlar Rabb’im evlatlarımıza can sağlığı versin inşallah
Rojdaa Hsyn9Karan Amin 🙏 Aynen öyle sağlıklı olsunlar da herşeyin bir vakti bir zamanı vardır. Sevgiler