Eee Kizlar bebislerinizin uyku düzeni nasil ?? Günde kac saat toplam uyuyolar ve uyku saat araliklari nekadar ?
YigitTugraninAnnesi Eee bizimde ne gece ne gündüz uykumuz var surekli ağlıyoruz memeye yapışık yaşıyoruz 😔
Peri Bebeğim 54 günlük ve aşırı zor uyuyor.nasıl uyutacağımızı bilemiyoruz bazen.az önce çığlık çığlığa bağırdıktan sonra yorgun düştü ve uyudu.
Meltem1 Benim bebeğim de geceleri zor uyuyor saat 2 bazen 3 uyuyor bende nasıl uyku düzeni alıştıracam bilmiyorum gündüzleri güzel uyuyor
Eee Kizlar bizim gündüz uykumuz toplasan yarim saat bile yapmiyo uyutuyorum 5 dak sonra yine uyaniyo bütün günüm koltukta geciyo tuvalete bile zor gidiyodum sürekli agliyo birde yanimda kimsemde yok esim iste oluyo bütün gün gece geliyo acaba nezamana kadar böyle sürücek
Anneoluncaanladim Düzenimiz yok bacım 😐 aksamlari gaz sancısından mahvolup ağlamaktan yorgun düşüyoruz, gündüzleri 20 dakikadan fazla uyumuyoruz. Sadece gece uykularımız temiz, 3 saat arayla emmeye uyanıyor. 3 ayın bitmesini bekliyorum bir düzeni olması için.
Elmayanaginannesi Eee gece gündüz ayrımı yok gündüzleri uyuyor gece uyku yok bi kaç gece güzel oyunu 2-2,5 saatte kalktı emdi uyudu sonra yine iki -3 saat uyanık kaldı başka bir gün
Sabriyeillke 58 gunluguz Bizim 3.5 -4 saat uyuyo karni acikinca yada alti pislenince uyaniyo tekrardan dalmasi 30dk filan
EdaLiya Eee 56 günlüğüz bizde uyku düzeni bir türlü oturmadı uykuya dalması için 1 saat savaşıyorum 10 Dk sonra ağlarken buluyorum🤦🏽♀️ Artık elektrik süpürgesi sesi, ninniler beynimde uçuşuyor 🤪
Miniktavsan Eee gündüz güzel uyuyor aksam 7den sonra bitiyor uykusu hep memede kalmak istiyor memede uyuyo bıraktığım an uyanıyo napcam bilmiyorum gece 2ye kadar böyle.. Sonrasında 2de uykuya dalıyor 6da kalkıyo emiyo uyuyo 9da kalkıyo bu sekilde devam...