ayseee34 Fizik tedavi gördüğümüz icin her gun hastaneye otobusle gidiyorum otobüsten indikten sonra yürüme mesafesi fazla yok 5 dk filan. Kizimda kucakta gezmeyi cok seviyor ve arabada travel otobusten kaldir indir ayri bir sorun. Acaba kanguru alsam mi kanguru sicak olur mu terletir mi ( Kızım 1 yaşında )
SeninAnnenBirMelektiYavrm ayseee34 1 yaşında oturamaz ki artık kanguruya. Benimki 10 aylık kullanamıyorum büyük geliyor
pembekoalam ayseee34 tek elle kapanabilen kabin boy bebek arabası tavsiye ederim. Otobüse bineceğin zaman katlar bavul gibi taşırsin. Bebeğinde kucağında olur. Arabayı kaldır,indir derdi de olmuyor.
Nargiza97 ayseee34 trendyolda falan 4 yaşa kadar diyor ama en fazla 1 yaşa kadar kullanırsınız ben bile kızım 3 aylık, yenidoğan aparatı ile aldım kanguruyu en fazla 4-5 kere kullanmışımdır zorlanıyorum, değmez yani yinede siz bilirsiniz
ayseee34 SeninAnnenBirMelektiYavrm 2_3 yasina kadar kangurular var diye duymuştum. Zaten almaktan kararsizim
Sontvbukucu ayseee34 zaten 14 aya kadar kullanılıyor en iyi kangurular bile 2 3 yas nerden duydunuz bilmiyorum ama yanlış bilgi.
SeninAnnenBirMelektiYavrm ayseee34 benimki oturaklı falan en uzun süre kullanilandan ama hiç sanmıyorum 1yasinda kullanılabileceğini
Ayybalaa Pierre cardin jojo kabin tipi bebek arabasını tavsiye ederim. Tek elle açılıp kapanabiliyor hafif yer kaplamıyor pratik.