Elif1234567 Merhaba . Burun estetiği oldum 2 hafta oldu burnum büyük görünüyor hala zamanla burun oturur dio doktorum böyle bir durum yaşayan bilgi verebilir mi ?
Elanur11 Elif1234567 Meraba agrı kanama cok oluyo mu ameliatan sonr.? Biraz Anlatırmısınız bende olcmda
Denizzz88 Elif1234567 ödem inince oturcak bende ilk sargılar açıldi gördüm bu ne dedim çok çirkin olmuşum ama zamanla şişlik inip oturunca şimdi her gören burnun çok güzel olmuş diyor ama en az bi 6 ayı bulur tam oturması
Elif1234567 Smyigit inşallah şişliktir pek bir değişim yok burnumda aynı gibi sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim
Elif1234567 Elanur11 ameliyat tan hiç korkmayın cok basit bir süreçi var . Sadece ameliyat tan sonra ilk bir hafta tamponlar oluyor o biraz sıkıntılı çünkü nefes alınmıyor burundan resmen
Rukiye001 Benim burnumun oturması tam 6 ayımı almıştı. Şişlik ödem inmişti işte o kemikler yerini buldu mükemmel olmuştu
Elif1234567 Rukiye001 ilk zamanlara pek takılmamm gerekli o zman biraz daha beklemem gerekiyor anladıgım kadarıyla
Elif1234567 Denizzz88 sanki diğer burnumla aynı sadece kemer gitmiş o kadar çok üzüldüm o kadar para verdim aynıyım kimse değiştiğimi bile anlamadı
yamantosunannesi Ben olalı 5 yıl oldu ilk başta top gibi görünüyordu ödemden ama merak etmeyin bir sene içinde istediğiniz güzelliğe geliyor. Benim ameliyat sonrası ağrı sızım olmadı sadece yüzüm çok şişmişti