Ayazinannesiseyda Bebeğim yirmi gün kadar önce bağırsak ve boğaz enfeksiyonu olmuştu serum falan kullandık on gün kadar kusması devsm etmişti bir haftadır duzelmisti dün bugün tekrsr kusma ishal daha yemi atlatmistik ya nerde yanlis yapıyorum 😓
Prensesannesi38 Ayazinannesiseyda parka falan bi süre götürmeseniz mi dışardan mikrop kapıyordur belki
Ayazinannesiseyda Prensesannesi38 şu an köy gibi bir yerdeyiz burda bahçe faan var sürekli toprağın içinde enge olamıyorum ki
Ayazinannesiseyda ecosummm şu an hasta birisu yok ki etrafta 15 aylık daha yeni atlattık yani bu nerden çıktı anlamadım isteyerek yiyor bir de yoğurt en sevdiği şey diğer kaşığı alırken bir bakiyirum ağız dolusu burnundam falan geliyo. Denize sokmustuk ondan olabilir
aysun35elmas35 Ayazinannesiseyda yoğurdun içine probiyotik ekleyin eczaneden alın. Bide kefir önemli. Çocuk mikrobu atamıyo ya da tekrar bulaşıyo demekki toprağı ellemesinden bişey olmaz ellediği yerde hayvan kakası olmamasına dikkat edin ya da dediğiniz gibi denizden olmuştur.
Ayazinannesiseyda Prensesannesi38 sağ olun bir kilo vermişti o bir hadta içinde yemeye başladı toparlamisti biraz şimdi yine iki günde vermiştir kilo zaten zayıf 😰