Gizemyyy Kizlar istanbul asirii sicakkk 1,5 aylik bebegim var salona tasindim klimayi aciyorumnfakat nelere dikkat etmem gerekiyor? Siz nasil yapiyorsunuz ne giydiriyorsunuz? Hangi derecede calistiriyosunuz? Carpmamasi icin ne yapmaliyim?
mmerwe Gizemyyy ayda 1 filtresini temizleyin. Oda sıcaklığı 26-27 derecede oluyor. Bir de klima direkt olarak bebeğe gelmesin. Askılı çıtçıtlı body ile yatıyor. üzerini örtmüyorum. İzmir’deyiz yaklaşık 2 aydır bu şekilde uyuyor.
AnnesininkuzusuD Gizemyyy merhaba benim bebeğim 6 aylık arkadaşımın bebeği 2 aylık doğduğundan beri klimalı odada büyüyor iyi bir çocuk doktorumuz var kesinlikle zararı yok dedi fakat klimayı ‘nem al’ programında çalıştırmanız gerekiyor demişti resmen aydınlandık ☺️ Bir deneyin ne demek istediğimi anlayacaksınız sadece ortamın nemini aldığı için ister istemez serin hava geliyo bir deneyin farkı anlayacaksınız
Dila-aslan AnnesininkuzusuD çocuk doktorunuzu öğrenebilir miyim ben de bebeğim icin iyi bir doktor araştırıyorum İzmir de yaşıyoruz
AnnesininkuzusuD Dila-aslan merhaba doktorumdan çok ama çok memnunum inanılmaz bir doktor ama İstanbul’da