Sinemisssss 2 ayrı doktor verdikleri sadece probiyotik cocuk alttan , üstten sürekli çıkarıyor yok şunu yedir yok bunı yedir cocuk su içse kusuyor kafayı yicem başka bir doktora daha mı gideyim enfeksiyon yok deyip bekle diyorlar
1kz1ogln_ Sinemisssss benim oğlumda bir aydır ishal hiç bişey de çıkmadı sadece diş çıkarıyor dediler probiyotik ve zincofort verdiler ishaline çok iyi geldi ama bizde kusma yoktu bence götür bı kaç doktora su içse kusuyor demişsin mutlaka enfeksiyon vardır kulağına falan baktılar mi biz kusma yasadigimizda kulak enfeksiyonu vardı
biryazmasali Sinemisssss kızımda da oldu su içse kusuyrdu serum verdiler bulantı için ilaç ertesi gün ishal oldu onada bir ilaç ama bilemedim bize salgın var sulardan geçiyor demişti hiç bişe yiyip içemiyorsa bence susuz kalmasın acile götürün
1blossom Sinemisssss Geçmiş olsun yalnız bu şekil de sıvı kaybı olur çocukta bizim de çok şiddetli kusma ishal vardı acilde hemen kusması durması için şırınga ile ilaç verildi hiç bir şey yiyip içemediğinden sıvı kaybı oldu serum takıldı. İlaç olarakta reflor verildi bir saşeyi az bir yoğurda karıştırıp verdim sonra zinco ve polivit devam ettik hemen toparladı özellikle o toZ hemen işe yaradı..
Sinemisssss 2 ayrı doktor gördü kulak burun boğaz temiz sulu ishal kusma ve mide bulantısı. Rota değil, enfeksiyon yok anlamadım gitti bugun doktor zinco verdi ama ben zincfort alıyım diyorum tekrar aralarında fark var mı acaba
1kz1ogln_ Sinemisssss zinco iştah için zincofort çinko ve antibiyotik yerine küçük bebeklere hastalandığında hep zincofort veriyorlar hatta benim görümcem hastanede tıbbi sekreter çocukları 13 14 yaşlarında çocukları hastalandığında İshal kusma olduğunda sadece onu kullanıyor
Sinemisssss Bak işte bugun bana zinco yazdı doktor günde 10 kez kala yapan 20 aylık bebeğe cok teşekkür ederim yarın hemen zincfort alıyorum
1kz1ogln_ Sinemisssss yanlış vermiş ishale kusmaya etkisi olmaz. canım ben bebeğimi gastroenteroloji götürüyorum yemiyor içmiyor diye zinco alayım mı diye sorduğumda iştah açtığı söyleniyor ama o kadar etkili değil ben önermiyorum illa vericem dersen de yemeğini yedirdikten sonra ver demişti. Geçmiş olsun inşallah sebebini öğrenirsiniz ve bir an önce iyileşir
Sinemisssss 1blossom kızımda sıvı kaybı görülmedi su ve formul mamayı alıyor ek gıda sıfır ama yine de içim rahat değil , doktor bu durumda ishali kesmemize gerek yok bekleyelim ishalle atsın diyor ama neyi atacak enfeksiyon yok