Ozgenur45 Kızlar bebeğim 5 buçuk aylık son iki gündür günde 4 5 kere kaka yapıyor ishal gibi değil neden böyle anlayamadım farklı bişeyde yedirmedim normal mi acaba
elifiii Ozgenur45 takipte kalın, ishal salgını var. kakasının rengi nasıl? sarı ve yeşil olarak mı? yoksa hep yaptıgı gibi mi? ateş vs cıkarsa beklemeden hastaneye gidin. inş birşey yoktur🤲🏻
Ozgenur45 Deletedmom113 bizde böyleyiz canım anlayamadım bazen mukusluda yapıyor korkuyorum inş önemli bileyi yoktur
Ozgenur45 Deletedmom113 bizde böyleyiz canım anlayamadım bazen mukusluda yapıyor korkuyorum inş önemli bileyi yoktur
Zeynep81 Ozgenur45 mukuslu isr eğer ben birinden duymuştum laktoz alerjisi olabilir bi doktora danışın
Deletedmom113 Ozgenur45 bugun dr goturdum annemlerdeyken oranin suyundan sadece 1 damla vermisti annem ondan dolayi bagirsaklari enfeksiyon kapmis :(
Ececavus Ya bizde oyleyız hatta pırtlayıncada az bişey kaka yapıyor ishal değil arada mukuslu sarı yeşil beyaz arası birenk 5gun sonra 4aylik olcak mama değiştirmedim farklı bisey de yedirmedim
Ozgenur45 Kahvegerek bende ondan şüpheleniyorum canım ele ağzında deli gibi kalınıyo dişleri bir an önce çıkanda kurtulsa yavrumm