Mrvtdndr Merhaba kızlar 11 aylik oğlum var iki gecedir burunda hirilti oluyo bide oksuruyo ara ara ama gündüz hiç olmuyo azı disimiz cikdi ilk bebeğim tecrubesizim napmam lazım
biryazmasali Mrvtdndr genelde diş döneminde saçları aşırı terler diş çıkaracaktır hırıltı ve öksürük te burnu tıkalı olduğu içindir serum fizyolikle muhakkak temizleyn ama uyudyğu yada bulundğnz oda kuruysa ondan dır buhar makinanız varsa çalıştrın
Cananery @Mrvtdndr serum fizyolojik sıkıp burun aspiratörü ile çektinizmi acaba , benim bebeğiminde hırıltısı olduğunda o şekilde açılıyor burnu
Mrvtdndr Cananery hiç bir şekilde de yaptırmıyor onu canım napicami sapıttım gündüz olmayıp gece olmasını anlayamadim doktorlar da randevu alamiyorum saçlarından çok terliyo astım bronşit mi oldu bilmiyorum
Cananery @Mrvtdndr sağlık ocağındaki doktora bi gösterin isterseniz, bebeğiminde saçı terliyor ama öksürmüyor ve hırıltısı olduğunda serum fizyolojikle rahatlıyor solunumda bi sıkıntımız yok bizim
Cananery @Mrvtdndr çok geçmiş olsun evlatlarımız hiç hastalanmasalar keşke rabbim şifa versin inşallah hayırlı geceler diliyorum size