Umayy16 Bebegim normalde gece sadece emmeye kalkardi simdi saat basi hatta yarim saatte bir uyaniyo bagira bagira kucagima alip iki emziriyorum susuyo sonra yine ayni🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Yan disleride kabarik bu ara acaba atak ve dis birlesince boyle mi oldu
Emirasaf41 Umayy16 diştendir bizimse öyle oldu bugün patladı çok şükür ama ateşlenme falan olmadı sadece huysuzlandı
Umayy16 Mavis34 Ay 2 gundur ne uyku kaldi ne bisey bide sabah erkende kalkiyo perisan oldum 10 da uyuttum bu saate kadar rahat 6-7 kez kalkmistir 🤦🏽♀️
Emirasaf41 Baakpnr- 20 25 gün geçti sanırım ya ama ben 3 günde bir sarımsaklı yoğurt veriyorum bebeğime o ağrısız sızısız ateşsiz cıkartmasına sebep oluyor zaten
Baakpnr- Emirasaf41 çok teşekkür ederim, peki ne kadar veriyordunuz ölçü olarak , bir de gaz yapmadı değil mi sarımsak ?
Emirasaf41 Baakpnr- 1 çorba kaşığı veriyorum rendeleyip yoğurta hayır sarımsaklı yoğurt mucizevi bişey hem çocuklar hasta olmaz
Emirasaf41 Baakpnr- yogurt biraz bol koyun 1 çorba kaşığı kadar yesin ama sonra su içirmeyi unutmazsınız tabiki 🥰🥰