Anne76 Bebegim 9 ay 11 gunluk atesi 38,4 gordu calpol verdim 38,1 oldu yarimsaat sonra Dış cikartmadi daha onun atesimidir??
tektanem Anne76 diş ateşi genel olarak duşla ilaçla hemen düşer demişti hemşiremiz eğer inatçıysa bi doktora götürürn hiç bir şey yoklende birden ateşi çıktıysa coviddende şüpelenin çünkü şuan çok fazla ilk ateş yapıp üç günden snra normal hastalık gbi ilerliyomuş bebeklerde benimde yavrum ateşlendi doktora götürdüm ama bizimki bir ay önce baya üşütmüştü ve doktor tekrarlayablir demişti şimdiki doktorda tekrarlamış gbi gözüküyo ama bellide olmaz covid çok arttı covidde olablir eğer ateşi düşmezse getirn dedi çok şükğr düştü ateşi bizimkinin
Tubiknr Benm oğlumda 7.5 aylık eveli gün birden 39 gördük calpol işe yaramadı direk acile gittik yarın kan vercez bakalım
Anne76 tektanem biz goturduk hemen zaten covit degil test negatif cikti Bogaz enfeksiyonu ates kontrol altinda sadece cok istahsiz sudan baska bisi icmiyor yemiyor
tektanem Anne76 ayyy benimkide öyle üç gün ateşimiz oldu mama veriyorum sanki zehir veriyorum çocuğa su veriyorum versem bir biberonu bitircek boğaz enfeksiyonu vardı antibiyotik sizede verdilermi
Anne76 tektanem Evet evet bogaz enfeksiyonu dediler atesi kontrol altinda antibiyotik igne verdiler sabah aksam sonra surup icicekmis ayni durumu yasiyoruz Suan tek dilegim istahi olmasi bisilerden besin almasi Atesini dusmesini istedik dustu.. aglamasini durmasini istedik .. eskisi kadar aglamiyor .. uyku uyumuyordu oda duzeldi sadece istahi İstahi var ama agliyor aciyor yavrumun bogazi ya
tektanem Anne76 bizde öyleydik bizimki iğne değilde şurup şeklinde antibiyotik onuda içince iyce diskindi mamadan acı gelcek zannediyo bi kaç gündür sürekli zorla bişiler vermeye çalışıyorum bugün biraz daha iyi bazen istyo bazen istemiyo ama bizimkide üç gün ağladı sesi hep kısıldı yavrumun ama çok şükğr bugün iyi umarım sizinkide hemen iyleşir çok zor gerçekten
tektanem Anne76 amin keşke valla onun yerine ben hasta olsam o ağladıkça benim içim gitti ama napalım oluyolar malesef sizinkinede Rabbim şifa versin çabucak toparlasın