Buketdua 26 aylık bebegım ateşli 38,5 39. calpol düşürmedi fitil veren var mı? Bazıları 2 yaş sorasına önerilmiyor demiş acil dönüş lütfen
Yusufali_ Buketdua fitil verseniz de üzgünüm ama calpol gibi sadece bir kaç saat düşürecektir. Küveti ya da leğen gibi birşey varsa su ile oynamasını sağlamayı deneyebilirsiniz.
bidemir Buketdua sadece elinizde calpol varsa içirip koltuk altlarına baldırlarına ıslak bez koyun . Yarın sabaha düşmezse dolven alırsınız
Buketdua bidemir fitilde var ama 2 yaş sorası için verebilir miyimki. Bir kere bebekken vermiştim. Uzun zamandır fitil kullanmadım
bidemir Buketdua doktor inatço ateş için fitil kullanabilirsiniz demişti bize 24 aylık oğlum benimde bir kere en azından geceyi atlatması için verebilirsiniz uzun bir süre ateşi çıkmaz şurup gibi değil onlar
Buketdua Yusufali_ küvete su doldurup oynattım. Sudan çıktığı anda yükseldi yıne. Çok uykusu geldi ve uyudu. Uyuyunca daha yükseldi
Cananery @Buketdua çoraplarını limonlu suya batırıp çıkar ve ayaklarına giydir etkisi olucaktır rabbim şifa versin inşallah
Rabiaabdullah Cananery bnm oğlumda şu an ateşli fitil calpol ve ibufer verdim düşmedi evde limon yok limonhazir ı suyu var o olur mu ?