fm_92 1 ay 17 gunluk oglum agliyor, kivraniyor, kaka yapiyor, rahatlaniyor, kakasi da yesil renk. Neden boyle olur bilgisi olan var mi?
Cansubarin fm_92 senin yediğin şeylerden dolayı ola bilir canım benim de ilk ayında bi kaç gün öyle oldu
Aslannnn fm_92 dun benim kiziminda öyleydi yesil ve pütür pütür neden acaba bende bilmiyorum yaparken baya ağladı
Cansubarin Nihaldc ve göğsünü emzirmeden önce sıcak hatta kaynardılar biraz ısıt senin sütün soğuk geliyorsa ondan da ola bilir
Cansubarin Aslannnn pütürlü ler normal çünkü daha çok küçükler sütünüzü tam olarak süzemiyor bağırsakları
[silindi] Cansubarin haytımda ilk defa duydum ne ısıtması memeden gelen şey zaten vucut ısısında oluyo yesil kaka bizimkininde öyle süt alerjisi olabilir süt ürünleri veya yumurta yedıysen veya ilk defa bi kerelik yesıl kaka olduysa süt fazla gelmiştir fazlasını bağırsak sindirmeden atıyo ondan yesıl oluyo ben cok arastırdm sordm zamanında sen genede sor
Cansubarin [silindi] bende duydum da şaşırdım ama vücut ısı değişti gibi sütün sıcaklığıda değişiyor anne soğuk biyerde durduysa soğuyor sıcaksa sıcaklıyor bunu denedim bende
AsyaDuru Benim kızımın da öyleydi yeşil ve yaparken çığlık çığlığa ağlıyordu. Poposu tahriş oldugu icin agliyomus ve yesil olmasi normal demişti doktorumuz yeni dogan icinde ki pislikleri atiyomus