attbianne begonvilkokusu vitamin eksikliği olabilir onuda bi baktirin öte yandan sirke gerçekten ferahlatan bisey banyo yaparkende temizliktede kullanabilirsiniz ama ana sebebi bulamazsanız geçici bi çözüm olacaktir
begonvilkokusu attbianne iyi ki aklıma getirdiniz değerlerime baktırmam gerekiyor en acilinden teşekkür ederim
lceLady begonvilkokusu birde denize gidin. Girebiliyorsanız girin veya feribot tura binin yada denizin karşısına geçip biraz denize bakının. Eger üzerinizde agırlık varsa alır sizi rahatlatır
begonvilkokusu lceLady bi kaç gün önce gittim evet iyi geldi ama eve dönünce yine aynıyım birde annemin evinde daha iyi hissediyorken kendi evime gelince modum düşüyor onu farkettim
lceLady begonvilkokusu o zaman evi sirkeli su ile silin inşallah iyi gelir esyaların yerlerinde biraz değişiklikte iyi gelir.
Huma_kus34 begonvilkokusu soyledıklerınızın hpesını alıyor canım ben evınde bı bardağın ıcıne sirke koyup odaya koyarım kötü enerjiyi alıyo
Hilaaaallll begonvilkokusu toz alma suyumda yer silme suyumda hep sirke bulundururum ağırlığı alır nazar için de faydalı diye biliyorum buna inandığım için mi bilmem silince ferahlıyorum
Mihrimahim16 Rukye dinle canım… Namazını Felak ve nas suresi ile kılarsan nazar ve büyüdün korunmuş olursun peygamber efendimiz e büyü yapılmış fakat peygamber efendimiz namazını Felak ve nas suresi ile kılmış 👍 Birde Kötü enerji için Kaya Tuzu koyun evinize ☺️
yazgulu123 begonvilkokusu bende duymuştum bunu geçen gün yerleri kapıları aklıma gelecek her yeri sirkeli su ile sildim. Kapının önünede döktüm sildim dış kapının heryerini. İnanır mısın nazara yoruyorum artık tesadüf mü bilmiyorum bi anda ampul patladı. Yüksek bi seste çıktı yani.