[silindi] Merhabalar bebeğim 9,5 aylık kuru öksürüğü var özellikle geceleri daha baskın doktor öksürük şurubu verdi ama bu sefer daha çok arttı ne yapabilirim tavsiyeleriniz yaşayanlar varmı?
tospirikannesi [silindi] sarımsak kürü yapın anında keser rahatlar ben kızıma yapıyorum çok iyi geliyor
Elifcan212121 Valla bilmiyorum ama buhar iyi geliyor genelde sarımsaklı çorbalar yapın ya da zeytinyağı ısıtın göğsüne sırtına sürün.
tospirikannesi [silindi] 5 tane sarımsağı havanda ezin doğal sızma zeytinyag üzerini geçecek kadar koyun bir kavanoza karıştırın 1-2 saat bekletin yağı ayaklarının altına sürün masaj yaparak sonra çorap giydirip yatırın
[silindi] BenMathilda geçmedi ilerledi hava ve antibiyotik takviyesi yaptık öksürük bebeklerde hafife alınmamalı dedi doktorumuz her zaman ne olursa olsun getirin dinleyelim dedi
BenMathilda [silindi] Evet katılıyorum Benimkinin ciğeri dinledi henüz temiz, burun açarak devam ediyoruz kontrollu bi şekilde. Bakalım ilerlemez insallah Çok geçmiş olsun size de
[silindi] Glrmila enfeksiyona gerek bile duymadı genis akıntısı bronşite ilerlemiş her zaman kanda bişey olması gerekmiyor antibiyotik vermemek için direnip çocuğuma işkence edemem
Elmas16 [silindi] öksürük için kozalak pekmezini öneririm ama bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum uygun olur mu doktorunuza danışın isterseniz