BusrAtaa pnr0622 banyo yapmadan bir ya da iki saat öncesinden hakiki zeytinyağı sürdüm banyodan sonra zaten gözle görülür şekilde dökülmeler oluyor tarayınca gecıyor
Sibel3455 pnr0622 bebek yagını sürdük 2 3 dk beklettik daha sonra taradık temizledik sonra yıkadık, tertemiz oldu
pnr0622 Kuzeyim26 Banyo mu yaptırıyorsunuz peki sonra yoksa bebek yağıyla mı duruyor gün boyunca bebeğiniz?
Kuzeyim26 pnr0622 duruyor zaten bebek yağını normaldede kullanıyodum sorun olacağını sanmıyorum çok az döküyorum zaten konaklı yere döküyorum sadece
pnr0622 milletsanaseymiolacak Bizim de önce kaş çevresi ve kulak memelerinde oldu şimdi de kafasında var bayağı. Yüzü için Bioderma Atoderm Kremi kullandık hemen yumuşattı ve döküldüler.
ndemir1006 pnr0622 zeytinyağıyla karbonat karıştırıp banyodan yarım saat önce saçına sürdüm bit tarakları oluyor ya onlardan banyodan önce ve sonra taradım 2 seferde temizlendi hepsi
NevinM pnr0622 banyodan yarım saat önce pamuk yardımı ile kafasına zeytinyağı sürdüm yumuşayınca geriye doğru eskiden cepte taşınan dede tarakları olurdu onunla geriye doğru tarıyordum zaten tertemiz yapıyor sonra mis gibi banyoya ❤️
Senna20 Zeytinyağı sürün tavsiye ederim ve tahriş etmeden tarayın.zeytinyagini sürmeden ocakta biraz ısıtıp gazını aldırın soğusun öyle kullanin
Masal-33 pnr0622 kesinlikle ecowell organik şampuan mükemmel ilk yıkamadan azalmaya başladı çok şampuan denedim en iyisi bu
Hlyslh pnr0622 banyodan 10 dakika önce zeytinyağı sürdüm. Banyodan sonra da sık dişli bir bebek tarağı ile ters yöne taradım hepsi çıktı. Bir daha da olmadı.