Mucizemm344 Anneler hafta sonu arkadaşlarla plan yaptı idik bi hafta öncesinden bende adet oldum tampon kullanan var mı.Fayda sağlıyor mu
Wanderlust Mucizemm344 benim icin super asiri memnunum ped asla sevmiyorum hatta tampon cok cok rahat ve pratik geliyor sizma tasma derdi de yok cok guvenli oneririm deneyin mutlaka
Giz3w Mucizemm344 bende kullaniyorum garantiye almak icin ped takoyorum sizdirabiliyor yogun oldugu zaman boyutlari var
theanalikko Mucizemm344 ben kullandım çok iyi bir şey. Havuz ve denize girdikten sonra yenilerseniz sıkıntı çekmezsiniz. Suyun orda bekleyip mikrop üretmemesi için ☺️ Büyük rahatlık
nelmali Mucizemm344 bir kere kullanan vazgeçemiyor 😂 saka bir yana gerçekten dogru kullanimda büyük rahatlık regl olduğunuzu bile unutuyorsunuz fazla bekletmeden yenilemeyi unutmayın tabi
Mucizemm344 Wanderlust teşekkür ederim sağolun alacağım mecbur acaba diyordum rahatlık vs taşma oluyor mu diye sağolun hangisini alıyorsunuz peki
Asel_lena_mom Wanderlust Ya onu Nasıl kullanıyorsun 😫 rahatsız etmiyor mu düşüncesi bile beni çok rahatsız ediyor nedense
edanrr yukarda kalsın hiç kullanmadım ama benimde aklıma çoğu zaman geliyor nasıl acaba diye, merakkk😂🧐
Mucizemm344 nelmali hadi ya pedlerde dahi taşma yaşıyor insan arada çok tedirginim biraz ama bakalım 😊
Wanderlust Mucizemm344 hic ama hic anlamiyorsunuz sanki hic regl olmuyor gibisiniz beyaz pant giyin denize gidin vs asla sizi rahatsiz etmez tasma yapmaz kaymaz vs dogru yerlestirmeniz gerek ilk seferde belki yapamayabilirsinjz oncesinden alip denemenizi oneririm alisinca cok cok pratik ve kolay ayrica asiri rahat yok gibi yani
theanalikko Mucizemm344 ben watsonstan procomfort almıştım. En büyük boyunu almıştım yoğun oluyorum diye ama ilk defa kullanılacaksa küçük veya orta boydan başlamak gerekiyormuş 😅
nelmali Mucizemm344 ped berbat bir sey zaten o bulaş, tahriş, sicaklarda koku, kaşıntı vs olmadan bir regl dönemi geçiriyorsunuz sızdı taştı derdi de yok çünkü doğru kullandığınızda hedeflenen dışarı bir sey çıkmasını engellemek
Wanderlust Asel_lena_mom oldugunu bile hissetmiyorsunuz ki iceri yerlestiriyorsunuz hic anlamiyorsunuz ped asil asiri rahatsiz hasir husur tum genital bolgeyi kapsiyor yok tasti mi yok kaydi mi derdi yazin hele iyyy iskence 💆🏻♀️
Deletedmom5284 Mucizemm344 her reglımde tampon kullanırım orkidlerle vedalaştığımdan beri çok memnunum çok rahat
Ipek000 Mucizemm344 tampon çok rahatlık O.b marka kullanıyorum. Kullandığınızda eğer rahatsızlık hissediyorsanız biraz daha itmeniz gerekiyor. Yani doğru kullanımda tamponun varlığını hissetmemeniz gerekiyor.
Asya288 Mucizemm344 açıkcası ben tatilde otelde olmuştum ve kullandım çok memnun kaldım denizde havuzda vs rahattı 4 saatte bir maksimum değiştirmeniz lazım o.b markasını öneririm
Wanderlust edanrr idrar cikisi ve vajina farkli iki bolgede zaten tampon da vajinaya yerlestiriliyor idrarla ilgili bir durum yok normal yapiyorsunuz her zamanki gibi
edanrr Wanderlust aşkım sağol aydınlattığın için bu bilgiyi tüm forma sunduğun için ama iki bölgenin farklı olduğunu biliyorum 😂 hayır hiç kullanmadım bilmiyorum ya ip falan var ucunda görsellerden bakınca hani idrar değiyor mu veya değişitiriliyor mu her wc gidildiğinde vs vs vs amacı ile sormuştum
Mucizemm344 Wanderlust anladım canım ilk kez kullanıcam inşallah doğru uygularım bende tedirginim açıkçası