izmirizmir35 oglunucoksevenn 18 aylik oldu kizim daha yeni yeni bazi geceler yanima aliyorum sirf sarilip uyumak icin normalde tek yatmaya alsitigi icin uyurken bizi pek istemez😊
Nurhan88 oglunucoksevenn benim kızım tam bir temas bağımlısı yapışık ikiz gibi kışın güzelde yazın bu sıcakta zor oluyor bende hiç sevmem sarılarak uyumayı 20 aylık bu arada hep bizle yatıyor 55 günlük oğlum var biz bu ara salonda yatıyoruz gece bir gidiyorum odaya baba kız sarılmış uyuyorlar ikiside çok sever sarılmayı
Kbrbisi28 Nurhan88 uykuya dalasiya kadar bizde temas halindeyiz biraktiramiyorumda once kucagimda uyuyor eli hep yuzumde oluyor sonra yataga koydugumda tamamen uykuya adapte olasiya kadar el eleyiz
Beraninannesii oglunucoksevenn Sırt üstü yatıyorum alıyorum göğsüme yatırıyorum sakinlesiyor uykuya dalıyor bende hiç keyfini bozmadan kendimde uyuyorum 😇💙
sarmaliklahana oglunucoksevenn 11 aylık kızım gelip dizimi yatıyor basını göğsüme taslıyor yüzüme bakıyor falan yatakda da gelip bazen yanıma yatıyor yüzünü seviyor 🤩🤩🤩🤩 biraz büyüsün yapmaya başlar ben de cok hevesleniyordum artık yasıyoruz 🤗😇
Ece oglunucoksevenn dün gece eşim nöbetteydi büyük oğlumu aldım yanına sarılarak uyuduk 2 buçuk yaşında o minik elleriyle yüzümü avuçlaması yok mu hala o anın büyüsündeyim 🥰 küçük oğlumda sarılmayı sevmiyor1 buçuk yaşında o aylarda büyük oğlumda aynıydı 😅
Mucizemmmn oglunucoksevenn kız aynısı benimki iki yanıma alıyorum uykusu varken biraz öpüp sariliyorum yok ya daralır ya döner gider ayak ucuna kadar ben hariç her şekilde uyuyor sarılarak uyuyum diye elimden geleni yapıyorum ama istemiyor bunaliyor hemen benimkide 7 aylık sanırım hep beşikte rahat rahat yattığı için
sunshinednz Zehra2205 sabah 5 buçuk gibi mutlaka gaz sancısı ile uyanıyor. O zaman yanıma alıyorum. Tepinerek emiyor gazını çıkarabilirse uyuyor. Çıkaramazsa uyuklayarak beni tekmeliyor. Kolikse neredeyse bütün gün gaz sancısı çeker. Özellikle akşamları bir iki saat ağlar. Sizinki öyle değilse sabaha karşı gazı birikiyordur sadece, onu çıkarmaya çalışıyordur
Irem_efe oglunucoksevenn biz 5 aya yakiniz son 2-3 haftadir sarilarak uyuyoruz elimle oyunuyor opturuyor dalmaya yakin iyice bana sokulup uyuyor 🥰
UmutUmay oglunucoksevenn benim gicik oglumda oyle yapardi bana 😂 kizimla ope koklaya koynis koynis yatiyoruz 😂
06022015 oglunucoksevenn Oğlum 14 aylık gece 1 kere uyanıyor uyumakta zorluk çekerse yanıma alıyorım yanaklarımı öpüyor eliyle başımı kendine çekiyor sarılıp uyuyoruz çok güzel duygu tabş sürekli yapmamak lazım alışınca zorluk çekeriz 🤗
sevdeninasafkosu oglunucoksevenn 13 aya kadar koyun koyuna yattık ben yerine yatırdıkca gelir koluma yatardı 😍 şimdi eğitimli yatağında uyuyor
Kbrbisi28 minikordek bu nence bebekten bebege degisiyor biraz birde annenin israrci olmasi lazim mesela ben her uyudugunda yatagina goturdum oylelikle alisti yataga 😇
HasretHanim oglunucoksevenn ben sabahları bi yanıma alayım da 10-15 dk keyif yapalım diyorum durur mu beyefendi kıpır kıpır fıkır fıkır rahat rahat yatmıyor ki