Marselinannesi Kbrbisi28 beşiğinde uyumaya nasıl alıştırdınız? Benim oğlanda aramızda yatıyor ama artık yatağında uyusun istiyorum 5 aylık olucak yakında
Feyzosunannesi oglunucoksevenn gece uyandığında yanında beni istiyor bana sarılıp uyuyor 2 yaşında bu arada 💚
oglunucoksevenn Hellomoto evett bizimki daha öpme sevme bilmiyor. Ama çok istiyorum bu evreye geçmeyi☺️ Acaba erken mi huyu mu öyle☺️
Ayazmom1 oglunucoksevenn 4 aylıkken başladım yanımda uyutmaya 1 yaşında ve hala yanımda uyuyor oğlum çok güzel bi his 🌸
annelinkoo oglunucoksevenn benimki de uyanıp uyanıp yanında istiyo derdi sarılmak değil de neyse :) sonuc olarak o şekilde yatıyoruz valla bazen illallah geliyo :)
minikordek Kbrbisi28 merhaba kendi yatağına ayırmanız zor oldu mu acaba ben de o aşamadayım ama başıma geleceklerden korkuyorum😂nasıl bir yol izlemeliyim tavsiyeniz var mıdır
Kbrbisi28 minikordek bu nence bebekten bebege degisiyor biraz birde annenin israrci olmasi lazim mesela ben her uyudugunda yatagina goturdum oylelikle alisti yataga 😇
Rabiaugur oglunucoksevenn benim bebeğim 2 aylık daha hiç yanımızda yatırmadık hep beşiğinde uyuyor yanıma alıp emzirmeye korkuyorum ama bende istiyorum sarılarak uyumayı ben temas bağımlısı oldugum için çok severim dokunmayı inş kızımda öyle olur biraz büyüyünce beraber uyuruz
MaMommyMom Oğlum 4,5aylık 1,5 aydır aksam uykuları yatağında, ilk uyanışında yanıma alıyorum 🥰 sabah gülerek uyanmasını görmek, anne karnındaki gibi çizgi şeklinde gözleri, duru yüzü… dünyanın en en en güzel görüntüsü, anı, hissi… 🙈🥰♥️
Okyanustakibulut oglunucoksevenn yok anam yok 2,5 yaşına geldi sarılmayı bırak dokundurtmuyor bile uyurken çok rahatına düşkün 😔
Poyrazbebekannesi oglunucoksevenn benimki 3 aylık artık yanıma yatırıyorum . Annem beşiğine koy diye kızsa da yanımda yatırıyorum geceleri . Çünkü gece uykusunda sadece altı pis olunca bir de acıkınca uyanıyor uykusu ağır sarılıyorum doya doya . Günün en keyif aldığım vakti ona sarılıp uyumak . 💙🤗
Miracinannesi52 oglunucoksevenn benimki 2.30 aylık şuan doğduğundan beri hiç ayırmadım yanımda beraber yatıyoruz arada sarılıp koklaşıyoruz uyurken 😂
Rav-Ebu Erkek anneleri bebeklerini size düşkün mü😟kızım var babasına çok düşkün oğlum var daha yenidogan bana düşkün olurmu ki 🤧🤧
Busraata Rav-Ebu Babasına düşkün baba diye ağlar oğlum hep😌Ama bana da sürekli sarılır öper ,oyun oynar, bensiz uyumaz felan görsen babasinida bırakmaz adam wcye gidemiyor ya
Murataleyna Rav-Ebu 4 buçuk aylık ama bana düşkün benden başkasında durmuyo kimse susturamıyor benim kucağıma gelince susuyo canım oğlum bu durumda benim çok hoşuma gidiyor 😍😂
Denizzz88 oglunucoksevenn 6 aylıktan beri beraber yatıyoruz şuan 15 aylık. Sarılırsam hemen uyanır istemez ama kendisi uyurken döne döne bana çarpıp duruyo o şekilde uyumaya devam ediyo kendisi gelcek yani ben dibine girip temas edersem hemen kıpraşıyor 😄
Volina oglunucoksevenn asla ayrı uyumuyor aylardır beraberiz 10 aylik oğlum sabah kalkıp annnnie diye göğsüme ya da kolumun altına girer devam uykuya. Herhalde şu hayatta en sevdiğim bölüm oğlumla uyumak.
nelmali oglunucoksevenn doğduğundan beri kendi yatağında yatıyor sarılarak cok nadir uyumusuzdur onda da mecbur kalıp temas kucak falan sevmiyor kızım ancak kendi gonlunden kopar da biz gariban anne babasını sevindirmek için gelirse sevebiliyoruz 10 bucuk aylık 😊
DevrimciAnne oglunucoksevenn 5 aylık olduk sayılır sarılarak uyuyoruz ☺️ En azından ben kollarıma alıyorum nenne yapıyoruz 🤣