aayysseee Evet hanımlar gittiğiniz memnun kaldığınız bursada kayak oteli varmı kasım aralık gibi gitmeyi düşünüyoruz o zamana oğlum 15-16 aylık felan olacak nasıl olur gidenler tavsiye verirmi fikirlerinize ihtiyacım var
delirmeceler aayysseee beceren otel olabilir ağaoğlu my mountain olabilir karinna otel olabilir kasım aralıktan Ziyade en güzel zaman ocak ortası şubat başı
ArdicEge aayysseee Fiyat performans olarak kervansaray oteli önerebilirim. diger otellerden daha uygun fiyatı hemde bölgede. Önü direk pist bebek icinde rahat olur derli toplu bir otel. 3 kere gittik kervansaraya hepsinde memnun kaldım. Park yatakta veriyorlar. Tabi en güzeli agaoglu ama artık malesef cok pahalı eskiden gidiyorduk orayada🤷🏼♀️
aayysseee delirmeceler yaa aralık yıldönümümüz kasımda eşimin doğum günü birinden birine denk getireyim demiştim ama daha güzelse ocak şubatda olabilir
delirmeceler aayysseee uludağın en güzel zamanıdır tabi kar görüp kaymayıda düşünüyorsanız şuan gidemesekte her sene gideriz kaymaya çokta keyifli oluyor
Limonlusu aayysseee bof oteli kesinlikle tavsiye ederim 😊 kışın bile kapalı havuzu kullanabiliyorsunuz 😊yemekleri falan gayet güzel
eskisehirli26 aayysseee gittiniz mi acaba bebekle Uludağ’a bu sene de ben düşünüyorum bizim ki de 15 aylık. Zor mu kolay mı hangi otelde kaldınız